Sean Sabbe en Marie-Ange De Gryse hebben Club Loods grondig gerenoveerd.
Volledig scherm
Sean Sabbe en Marie-Ange De Gryse hebben Club Loods grondig gerenoveerd. © CDR

“Danseressen in de zaal en Dennis Cartier en Robert Abigail achter de draaitafel”: Club Loods 2.0 bereidt zich voor op grote heropening op 1 oktober

Roeselare“Corona heeft een krater in onze financiën geslagen, maar gaf ons tegelijk de kans grondig te verbouwen en een nieuw concept uit te dokteren.” Na anderhalf jaar coronasluiting mogen Sean Sabbe en Marie-Ange De Gryse op 1 oktober eindelijk de deuren heropenen van Club Loods 2.0. 

  1. Laury (26) werkte in beste restaurants ter wereld en komt nu thuis in Izegemse tweesterrenzaak La Durée: “Alles weer in het Nederlands uitleggen wordt uitdaging”
    PREMIUM
    Roeselare/Izegem

    Laury (26) werkte in beste restau­rants ter wereld en komt nu thuis in Izegemse tweester­ren­zaak La Durée: “Alles weer in het Nederlands uitleggen wordt uitdaging”

    De Roeselaarse Laury Deleersnyder (26) maakte de afgelopen jaren deel uit van de brigades van ’s werelds beste restaurants zoals The Fat Duck in Londen en Geranium in Kopenhagen. Maar nu kiest ze er bewust voor om in eigen streek aan de slag te gaan. Vandaag start ze als zaalverantwoordelijke in la Durée, het Izegemse tweesterrenrestaurant van chef Angelo Rosseel. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en tegelijkertijd is m’n terugkeer een nieuwe stap in de richting van mijn eigen zaak”, aldus Laury.