Gastro RSL - Roeselare
Volledig scherm
PREMIUM
Gastro RSL - Roeselare © CDR

Culinaire Lentekriebels ietsje duurder dit jaar: “Zo garanderen we de versheid, de creativiteit en de service die je van GastroRSL kunt verwachten”

RoeselareRestaurantcollectief GastroRSL ziet zich genoodzaakt de prijs van de Culinaire Lentekriebels op te trekken. Volgens de restaurateurs is het de enige mogelijkheid om kwaliteit te blijven bieden. Positief is dan weer dat GastroRSL twee nieuwe leden rijker is en weer een eigen champagne op de markt brengt.

  1. Joeri overleed 10 jaar geleden en dat ‘vieren’ zijn vrienden: “Wie met hem uitging, had de dag erna een straf verhaal te vertellen”

    Joeri overleed 10 jaar geleden en dat ‘vieren’ zijn vrienden: “Wie met hem uitging, had de dag erna een straf verhaal te vertellen”

    Het is deze maand tien jaar geleden dat Joeri Decuypere (27) uit Geluveld verongelukte. Reden genoeg voor een ‘feestje’, vinden zijn zus en vrienden. “Een feestje om te tonen dat vriendschap altijd blijft bestaan en het leven gevierd moet worden”, zegt zus Evi. “Mijn broer had het zelf zo gewild, dat we herinneringen zouden ophalen tijdens een feest, in plaats van te huilen om zijn dood.”
    Roeselare