Arnaud en Gauthier Vandeputte is het duo achter horlogemerk Jules & Fils.
Volledig scherm
Arnaud en Gauthier Vandeputte is het duo achter horlogemerk Jules & Fils. © Joke Couvreur

Crowdfunding moet derde model horlogemerk Jules & Fils mogelijk maken

ROESELAREArnaud en Gauthier Vandeputte, de drijvende krachten achter horlogemerk Jules & Fils gebaseerd op ideeën van hun opa Jules Vandeputte, lanceren een crowdfunding om de productie van een derde model, The Chronograph, op te starten.

  1. REPORTAGE. Stichter Geert keert na 20 jaar, en net voor het legendarisch café sluit, nog één keer terug naar De Verlichte Geest: “Om binnen te raken moest je over een stapel rugzakken klauteren”
    PREMIUM
    Roeselare

    REPORTAGE. Stichter Geert keert na 20 jaar, en net voor het legenda­risch café sluit, nog één keer terug naar De Verlichte Geest: “Om binnen te raken moest je over een stapel rugzakken klauteren”

    Minder dan een maand heeft De Verlichte Geest nog vooraleer de iconische rock- en metalkroeg na bijna 30 jaar de deuren moet sluiten langs de Roeselaarse Middenstraat. Wij wisten founding father Geert Hiroux, die het café in 1995 opende en in 2003 overliet, nog één keer te strikken voor een babbel aan de toog. Dat het ophalen van herinneringen naar meer smaakt voor Geert, ontdek je hier. Want in primeur verklapte hij ons een bijzonder leuk nieuwtje voor iedereen die De Verlichte Geest in het hart draagt.