Charlotte Degezelle
Volledig scherm
© Charlotte Degezelle

Creatievelingen leven zich uit in De Karavan

ROESELAREDit weekend organiseren Gorik Casier en Hannes Verstraete voor het eerst De Karavan, een tweedaags pop-upmarkt in bedrijvencentrum Dejonckheere. De Karavan biedt creatief talent een podium waar ze zich kunnen uitleven op vlak van design, fotografie, juweelontwerp, mode, film en poëzie. "Enkele designers zullen ook live ontwerpen maken", zeggen de organisatoren.

 1. Opleiding Verpleegkunde van Hogeschool Vives verruilt Wilgenstraat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechnologie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”
  Roeselare

  Opleiding Verpleeg­kun­de van Hogeschool Vives verruilt Wilgen­straat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechno­lo­gie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”

  Hogeschool Vives maakt plannen om zeker deels, maar mogelijk ook volledig, hun huidige campus langs de Wilgenstraat te verlaten. Tegen het academiejaar 2023-2024 willen ze de opleiding verpleegkunde huisvesten in een nieuwbouw op campus Rumbeke, terwijl er ook gesprekken lopende zijn om de opleiding agro- en biotechnologie te verhuizen richting het Food Innovation Park aan Syntra West.
 2. VOC Opstap zoekt reisbegeleiders
  Roeselare

  VOC Opstap zoekt reisbege­lei­ders

  Elk jaar organiseert Voc Opstap, met thuishaven aan het Roeselaarse Stationsplein, twee reizen in het groot verlof. Deze reizen zijn telkens een groot succes. Vanwege de stijgende vraag naar deelname, verruimen ze het reisaanbod. Ook kan de huidige groep reisbegeleiders wat ondersteuning gebruiken. Daarom is er nood aan meer reisbegeleiders: mensen met een hart voor anderen en veel zin om een week(end) samen met andere vrijwilligers te organiseren en te begeleiden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via http://www.vocopstap.be.