New Neon en Quickletter worden Marker. De zaakvoerders onthulden samen met burgemeester Kris Declercq en schepenen Matthijs Samyn en José Debels (allen CD&V) die nieuwe naam op de site waar tegen het najaar van 2023 het nieuw onderkomen van Marker verrijst.
Volledig scherm
PREMIUM
New Neon en Quickletter worden Marker. De zaakvoerders onthulden samen met burgemeester Kris Declercq en schepenen Matthijs Samyn en José Debels (allen CD&V) die nieuwe naam op de site waar tegen het najaar van 2023 het nieuw onderkomen van Marker verrijst. © CDR

Communicatiebedrijven Quickletter en New Neon fusioneren tot Marker en bouwen nieuw hoofdkwartier op Krommebeekpark

Roeselare/PittemCommunicatiebedrijven Quickletter uit Roeselare en New Neon uit Pittem gaan voortaan door het leven als Marker. De bouw van een nieuw kantoor aan het Krommebeekpark in Beveren, dat tegen het najaar van 2023 operationeel moet zijn, is het bewijs van hun ambitie. “Ons team telt nu 35 medewerkers, maar we streven naar een verdubbeling”, zeggen zaakvoerders Frederick Cornette en Frederick Vansteenkiste.

 1. Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit winterseizoen
  veldlopen crosscup

  Isaac Kimeli wint de manche van de crosscup in Roeselare bij zijn eerste deelname dit wintersei­zoen

  Tot nu toe was het niet mogelijk om Isaac Kimeli aan het werk te zien in eigen land, omdat hij in Kenia recupereerde na een stevig seizoen. “Maar ik begon daar met de basisconditie voor het komende seizoen. Daarom keek ik uit naar de manche van de Crosscup in Roeselare, niet alleen omdat ik mij wou kwalificeren voor het EK veldlopen, maar ook omdat ik wou checken hoe sterk ik al ben”, zei de atleet van OEH.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmarkten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmark­ten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten 17 kerstmarkten op in het zuiden van West-Vlaanderen om helemaal in de kerststemming te komen.