Sportschepen José Debels kreeg de eer om het lintje door te knippen en het kunstgrasveld officieel te openen.
Volledig scherm
Sportschepen José Debels kreeg de eer om het lintje door te knippen en het kunstgrasveld officieel te openen. © CDR

Club Roeselare viert 20ste verjaardag met opening kunstgrasveld en opgefrist stadion: “Voortaan mogen we spreken over het Rodenbach Grand Cru-stadion”

Het eerste kunstgrasveld in de geschiedenis van Club Roeselare is een feit en dit net op tijd voor de 20ste verjaardag van de voetbalclub. Naast de gloednieuwe grasmat kreeg ook de tribune op het Rodenbachstadion een stevige opfrisbeurt. “Het zal een zeer grote boost geven aan de werking van onze club”, aldus voorzitter Wim Dejonckheere.

 1. Realisatie nieuw speelplein aan Finse piste loopt vertraging op
  Lichtervelde

  Realisatie nieuw speelplein aan Finse piste loopt vertraging op

  De aanleg van het nieuwe speelpleintje aan de Finse piste, op een terrein ter hoogte van de fietsdoorsteek tussen de Nieuwstraat en de P. Denyslaan, loopt wat vertraging op. Door het gebrek aan grondstoffen kampt de speelpleinbouwer met een lange levertermijn waardoor de termijn van halfweg augustus niet meer haalbaar is. De gemeente Lichtervelde laat weten dat de nieuwe timing midden september is. De nieuwe speelzone zal bestaan uit een groot centraal klimkasteel, een kabelbaan en enkele toestellen voor de allerkleinsten. De toestellen worden geplaatst in een zandzone die dient als valbeveiliging.
 2. Ben waagt z’n kans bij Top Model Europe: “Voor de lens staan maakt me gelukkig”
  Roeselare

  Ben waagt z’n kans bij Top Model Europe: “Voor de lens staan maakt me gelukkig”

  Komt het volgende mannelijke topmodel uit Roeselare? Ben Vanhuyse (18) was amper vijf jaar toen hij al van de ene fotoshoot naar de andere trok. Na enkele jaren windstilte acht hij nu de tijd rijp om opnieuw de modewereld te bestormen. Dit via een deelname aan Top Model Europe, de meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd in Europa. “Natuurlijk droom ik ervan om te werken voor grote namen als Louis Vuitton of Guess, maar ik blijf bovenal realistisch en met de voetjes op de grond”, zegt Ben.