Make-a-wish deed samen met het MSKA Roeselare de wens van Lotte Vercruysse uit Wielsbeke in vervulling gaan: een reuzengrote unicorn-taart voor de hele familie
Volledig scherm
PREMIUM
Make-a-wish deed samen met het MSKA Roeselare de wens van Lotte Vercruysse uit Wielsbeke in vervulling gaan: een reuzengrote unicorn-taart voor de hele familie © Sam Vanacker

Chronisch zieke Lotte (9) maakt dankzij Make-A-Wish reuzengrote eenhoorntaart: “Het bakken begon als afleiding tussen de ziekenhuisbezoeken door”

Wielsbeke/RoeselareDankzij Make-A-Wish en de bakkersopleiding van het MSKA Roeselare ging zondag een hartenwens in vervulling voor de negenjarige Lotte Vercruysse uit Wielsbeke. “Onze meid houdt van bakken”, vertelt mama Celine. “Ze wou net zo’n spectaculaire taart maken zoals in Bake Off Vlaanderen, met eenhoorns en regenbogen.” Het resultaat mocht gezien worden.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.