Make-a-wish deed samen met het MSKA Roeselare de wens van Lotte Vercruysse uit Wielsbeke in vervulling gaan: een reuzengrote unicorn-taart voor de hele familie
Volledig scherm
PREMIUM
Make-a-wish deed samen met het MSKA Roeselare de wens van Lotte Vercruysse uit Wielsbeke in vervulling gaan: een reuzengrote unicorn-taart voor de hele familie © Sam Vanacker

Chronisch zieke Lotte (9) maakt dankzij Make-A-Wish reuzengrote eenhoorntaart: “Het bakken begon als afleiding tussen de ziekenhuisbezoeken door”

Wielsbeke/RoeselareDankzij Make-A-Wish en de bakkersopleiding van het MSKA Roeselare ging zondag een hartenwens in vervulling voor de negenjarige Lotte Vercruysse uit Wielsbeke. “Onze meid houdt van bakken”, vertelt mama Celine. “Ze wou net zo’n spectaculaire taart maken zoals in Bake Off Vlaanderen, met eenhoorns en regenbogen.” Het resultaat mocht gezien worden.

 1. Broers toveren feestzaal Vossenberg om tot ‘Garden Of Love’: “Combinatie van restaurant en discotheek”
  PREMIUM
  Hooglede

  Broers toveren feestzaal Vossenberg om tot ‘Garden Of Love’: “Combinatie van restaurant en discotheek”

  Paul en Alexander De Witte van De Vossenberg pakken uit met een gewaagd nieuw concept. Ze toveren om de twee weken de grote zaal van het feestzalencomplex om tot één gigantische loungebar. Ze haalden driehonderd zetels in huis, waarmee de zaal vol staat met tientallen salons. Vanaf 19 november kunnen er telkens 700 mensen in de zetels genieten van een menuutje, waarna de dansvloer open gaat.
 2. Jaimely (21) brengt Disneymagie naar Roeselare: “In Pualicious vind je spulletjes die je normaal alleen in Disneyland Parijs kunt kopen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Jaimely (21) brengt Disneyma­gie naar Roeselare: “In Pualicious vind je spulletjes die je normaal alleen in Disneyland Parijs kunt kopen”

  Op haar trouwschoenen stond de beeltenis van Belle en het Beest en Mickey prijkt op haar trouwring. Zeggen dat Jaimely (21) Meerschaert fans is van de fantasiewereld van Disney is een understatement. Gelijkgestemde zielen stippen best zaterdag 30 oktober in hun agenda aan. Dan opent Jaimely in Roeselare namelijk haar eigen Disneywinkel. “Met spullen voor de kleinste fan en de grootste verzamelaar”, knipoogt Jaimely.