De MUG-heli.
Volledig scherm
De MUG-heli. © Benny Proot

CD&V-parlementslid Nathalie Muylle wil duidelijkheid over financiering West-Vlaamse MUG-heli

RoeselareFederaal parlementslid Nathalie Muylle (CD&V) uit Roeselare wil dat de overheid klare wijn schenkt over de financiering van de MUG-heli. “Het is simpel: ofwel komt er structurele financiering vanuit de overheid, ofwel niet. Blijven aanmodderen is geen optie. Niet voor ziekenhuizen, niet voor medewerkers en niet voor gebruikers. Minister Vandenbroucke moet dringend een beslissing nemen.” 

  1. Veertiger na brandstichting bij milieu-agent ook aan 10 jaar oude branden gelinkt in Roeselare en Staden: “Wraak lijkt een patroon”
    PREMIUM
    Roeselare/Oostnieuwkerke/Staden

    Veertiger na brandstich­ting bij milieu-agent ook aan 10 jaar oude branden gelinkt in Roeselare en Staden: “Wraak lijkt een patroon”

    Een 47-jarige man uit Roeselare wordt na 8 jaar niet alleen verdacht van brandstichting aan de woning van een agent in Oostnieuwkerke (Staden) maar ook van twee branden die 2 jaar eerder al café Pergola in Roeselare in de as legden en in diezelfde periode twee appartementen in de Ieperstraat in Staden onbewoonbaar maakten. De man zelf ontkent enige betrokkenheid.