Bianca Samyn maakt een schets van een kledingstuk, rechts is één van haar recentste creaties die ze meeneemt naar de finale van Top Model Belgium.
Volledig scherm
Bianca Samyn maakt een schets van een kledingstuk, rechts is één van haar recentste creaties die ze meeneemt naar de finale van Top Model Belgium. © Joke Couvreur

Carmen Volc kleedt finalistes Top Model Belgium

OEKENEModeontwerpster Bianca Samyn (41) krijgt de unieke kans om het debuutdéfilé van haar modelabel Carmen Volc te organiseren in het Lido in Parijs. Dit tijdens het finalegala van Top Model Belgium waar 24 finalistes haar ontwerpen zullen showen. Voor Bianca is dit een grote stap richting haar droom: het kleden van de sterren op de rode loper van de Golden Globes.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Van een traktaat bij aankoop tot goedkoper parkeren: Roeselare gaat voor een bruisend shoppingseizoen
  PREMIUM

  Van een traktaat bij aankoop tot goedkoper parkeren: Roeselare gaat voor een bruisend shopping­sei­zoen

  Samen met de handelaars en de horeca trapte stad Roeselare vrijdagavond het nieuwe shoppingseizoen af. Dat ging gepaard met de lancering van een gloednieuwe shoppingcampagne en tien ambitieuze acties om de winkelstraten meer dan ooit te laten bruisen. “We moeten blijven geloven in onszelf en tonen dat we er staan als winkelstad”, aldus burgemeester Kris Declercq (CD&V) die ons in de Ooststraat uit de doeken deed hoe de stad ervoor wil zorgen dat Roeselare de naam als ‘stad met een hart voor winkelen’ mag blijven behouden.
  Roeselare