B-Books, de boekenbeurs van de Broederschool werd geopend met de 'eerste boeklegging' door burgemeester Kris Declercq.
Volledig scherm
B-Books, de boekenbeurs van de Broederschool werd geopend met de 'eerste boeklegging' door burgemeester Kris Declercq. © CDR

Burgemeester opent boekenbeurs B-Books met ‘eerste boeklegging’: “Pietje Puk als venster op de wereld”

RoeselareB-Books, de boekenbeurs van de Broederschool, werd woensdag officieel geopend met ‘de eerste boeklegging’. Daarbij mocht burgemeester Kris Declercq (CD&V) de titel van zijn lievelingsboek invullen op het boekenrek met blanco ruggen dat de voorgevel van de school in de Mandellaan siert.

  1. Club Roeselare en vzw Inval dompelen je onder in kerstsfeer
    Roeselare

    Club Roeselare en vzw Inval dompelen je onder in kerstsfeer

    Club Roeselare en vzw Inval bundelen de krachten voor een afterwork winterbar. Op vrijdag 16 december zetten ze buiten aan het Rodenbachstadion, ter hoogte van de Onze-Lieve-Vrouwemarkt, een mini-kerstmarkt op waar je kan genieten van de traditionele kerstmarktdranken en een warme hap. Dit alles tegen pré-corona/energiecrisisprijzen. Er is tussen 17 en 23 uur ook livemuziek met een bandje. De kinderen kunnen zich uitleven op het afgesloten speelplein. De opbrengst gaat naar voetbalclub Club Roeselare en VZW Inval. Tijdens het aansluitende weekend, op 17 en 18 december, is er trouwens op Club Roeselare een groots duiveltjes- en preminiementornooi met 52 deelnemende ploegen.