Alexander Rodenbach
Volledig scherm
Alexander Rodenbach © Rodenbach

Brouwerij Rodenbach scoort op prestigieuze bierwedstrijd

RoeselareBrouwerij Rodenbach liet van zich spreken tijdens de World Beer Awards in Londen. Niet alleen mogen Rodenbach Grand Cru en Rodenbach Alexander zich Country Winner Belgium noemen, de Roeselaarse brouwerij ging ook nog aan de haal met zes medailles.

  1. De favorieten in West-Vlaanderen van VTM-journaliste Julie Colpaert: “Op café in De Oude Sint-Pieter, familiegeschiedenis opsnuiven in Eperon d’Or”
    PREMIUM
    Izegem

    De favorieten in West-Vlaanderen van VTM-journalis­te Julie Colpaert: “Op café in De Oude Sint-Pie­ter, familiege­schie­de­nis opsnuiven in Eperon d’Or”

    Als reporter brengt Julie Colpaert voor VTM NIEUWS bijna dagelijks verslag uit over wat er reilt en zeilt in onze wereld, maar is ze niet aan het werk dan komt ze graag tot rust in West-Vlaanderen. De journaliste heeft dan ook Izegemse roots en maakt er geen geheim van dat ze enkele plekjes in haar geboortestad heeft waar ze graag over de vloer komt. Vanaf dinsdag 27 september doet ze ook een gooi naar de titel van Allerslimste Mens ter Wereld, maar niet voor ze eerst nog enkele vaste adresjes met ons deelt.