Niet begin september, maar op 16 augustus openen Jelly De Gryse en Dorine Cleenwerk Jelly's Panani op de nieuwe locatie.
Volledig scherm
Niet begin september, maar op 16 augustus openen Jelly De Gryse en Dorine Cleenwerk Jelly's Panani op de nieuwe locatie. © CDR

Broodjeszaak Jelly's Panani verhuist... naar twee panden verderop: "Locatie met potentieel"

RoeselareBroodjeszaak Jelly’s Panani opent op dinsdag 16 augustus de deuren op een nieuwe locatie. Maar ver verhuisden Jelly De Gryse (36) en Dorine Cleenwerck (60) niet. Jelly’s Panani vindt je voortaan langs de Delaerestraat 15a, tot voor kort was hun adres Delaerestraat 9.

 1. ASSISEN BRUGGE. “Nog nooit meegemaakt in onze carrière”: ook wetsdokters waren onder indruk van gebruikt geweld bij campingmoord
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. “Nog nooit meegemaakt in onze carrière”: ook wetsdok­ters waren onder indruk van gebruikt geweld bij camping­moord

  De ene tegenstrijdige verklaring na de andere legden Romuald Verburgh, Julien Butera en Alain Deltrude af in het onderzoek naar de campingmoord in Middelkerke. Speurders van de FGP en onderzoeksrechter Koen Wittouck probeerden dinsdag de puzzel te leggen voor de volksjury. Op de derde procesdag werd nog maar eens duidelijk hoe makkelijk de beschuldigden over de feiten lijken te gaan. Hoe gruwelijk die waren, bleek nog maar eens uit de getuigenis van de wetsdokters. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder in onze liveblog.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 3. La Folia focust op psychische kwetsbaarheid
  Roeselare

  La Folia focust op psychische kwetsbaar­heid

  CC De Spil pakt van 3 tot 9 oktober uit met la Folia, het festival dat psychische kwetsbaarheid onder de aandacht brengt. Op de affiche staan voorstellingen van onder andere Jozefien Mombaerts, Anke Jochems, Jan Geers en spelers van Kliniek St-Jozef Pittem. Daarnaast kun je ook installaties ontdekken van Dolores Bouckaert, Mardulier en Deprez, Lien De Graeve & Kaspar Schellingerhout en Annelies Van Hullebush. Maar La Folia pakt ook uit met een bijzondere bibliotheek van het leven, een flessenpostkantoor, een piepklein reisburootje en een doorlopende expo van kwetsbaar, beeldend werk. Meer info op www.despil.be.