De aanrijding gebeurde op de aansluiting van de Westlaan met de rotonde aan het voormalige zwembad in Roeselare.
Volledig scherm
De aanrijding gebeurde op de aansluiting van de Westlaan met de rotonde aan het voormalige zwembad in Roeselare. © Hans Verbeke

Bromfietser lichtgewond na nieuw ongeval op rotonde aan voormalig zwembad

Roeselare/ZonnebekeRenzo V. (41) uit Roeselare raakte maandagmiddag lichtgewond bij een ongeval op de rotonde tussen de Westlaan en de Meensesteenweg in Roeselare. In het verleden gebeurden daar al tientallen botsingen.

 1. Start Dwars door Vlaanderen verschuift naar Stationsplein: “We gaan voor maximale koersbeleving in het centrum van de stad”
  Roeselare

  Start Dwars door Vlaanderen verschuift naar Stations­plein: “We gaan voor maximale koersbele­ving in het centrum van de stad”

  De start van de 76ste editie van Dwars door Vlaanderen, die sinds 2007 op gang gevlagd wordt in Roeselare, krijgt een nieuw startconcept en wedstrijdparcours. Door de werken aan het nieuwe stadhuis en wegenwerken in de buurt kan de wedstrijd op woensdag 30 maart 2022 niet op gang geschoten worden op de Grote Markt. Er wordt uitgeweken naar het Stationsplein.
 2. Izegem bereidt zich nu al voor op BK Wielrennen in 2023: “Grootste evenement dat stad ooit gekend zal hebben”
  PREMIUM
  Izegem / Ingelmunster

  Izegem bereidt zich nu al voor op BK Wielrennen in 2023: “Grootste evenement dat stad ooit gekend zal hebben”

  Het is nog eventjes, maar toch schakelt de stad Izegem al een paar versnellingen hoger om de organisatie van het Belgisch kampioenschap Wielrennen op 25 juni 2023 in goede banen te leiden. Ze zoekt nu een concessionaris die de organisatie in handen wil nemen van “het grootste evenement dat de stad ooit gekend zal hebben”. Vast staat dat de start en aankomst in Izegem moeten liggen.