Clem Potié loopt de 10 km, Marieke Labaere neemt 20 km voor haar rekening, Glenn Munoz loopt de 30 km en Chiron zelf de 40 km.
Volledig scherm
Clem Potié loopt de 10 km, Marieke Labaere neemt 20 km voor haar rekening, Glenn Munoz loopt de 30 km en Chiron zelf de 40 km. © RV

Broers van wijlen Chiel Potié en bakkerij Vanhoutte verkopen opnieuw ontbijtpakketten voor Kom Op Tegen Kanker

Hooglede/RoeselareDankzij de vrienden en de broers van wijlen Chiel Potié en bakkerij Vanhoutte kan je straks genieten van een ontbijt en tegelijk het goede doel steunen. Chiron Potié is namelijk voor de derde keer van plan om deel te nemen aan de 100 kilometer-run van Kom op Tegen Kanker. Om daar wat geld voor in het laatje te brengen, worden op 11 februari valentijnsontbijten verkocht.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Europees bokskampioen Yves Ngabu riskeert celstraf voor verduistering: “Hij is slachtoffer geworden van zijn advocaat-manager, maar is geen dader”
  PREMIUM

  Europees bokskampi­oen Yves Ngabu riskeert celstraf voor verduiste­ring: “Hij is slachtof­fer geworden van zijn advocaat-manager, maar is geen dader”

  Leveranciers werden niet betaald, andere boksers kregen niet hun beloofde geld en banken wilden geen krediet verlenen. Een titelgevecht in Roeselare opende dan wel deuren voor bokskampioen Yves Ngabu (34), maar liet tegelijk een financiële put van 82.000 euro achter. De bokser en zijn voormalige manager en advocaat Tom Noyez (39) moesten zich woensdag in de correctionele rechtbank van Kortrijk verantwoorden, maar beiden wasten hun handen in onschuld.
  Roeselare