Arno en Gil Bouvry zijn de nieuwe gezichten bij Belisol Roeselare en Ieper.
Volledig scherm
Arno en Gil Bouvry zijn de nieuwe gezichten bij Belisol Roeselare en Ieper. © RV

Broers nemen roer over in Belisol showrooms in Ieper en Roeselare: “We zijn een zeer complementair team”

Roeselare/IeperArno en Gil Bouvry staan sinds 1 april aan het roer van de Belisol showrooms in Roeselare en Ieper en tonen zich uiterst ambitieus. De twee broers zijn vastberaden om zowel op korte als lange termijn beide filialen ‘top of mind’ te houden wanneer er in beide regio’s over ramen en deuren wordt gesproken. Dit willen ze onder meer bereiken met een goeie interne sfeer waar een chief happiness officer voor moet zorgen en een nieuwbouw in Roeselare.

 1. Martijn Monteyne (KSV Roeselare) over de tijd van toen: “Promotie naar eerste klasse en Europees avontuur zijn onvergetelijke topmomenten”
  voetbal traditieclubs

  Martijn Monteyne (KSV Roeselare) over de tijd van toen: “Promotie naar eerste klasse en Europees avontuur zijn onvergete­lij­ke topmomen­ten”

  De 36-jarige Martijn Monteyne hangt de voetbalschoenen aan de haak. De laatste jaren was hij aan de slag bij FC Gullegem, maar samen met broer Pieterjan was hij lange tijd één van de drijvende krachten van SV Roeselare. Als zestienjarige debuteerde hij in 2001 met SV Roeselare in de eerste klasse en hij kan nu, twintig jaar later, terugblikken op een schitterende carrière.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing