Bij Curieuzeneuze ontdekten de Britten het concept van Roeselare Bloeit.
Volledig scherm
Bij Curieuzeneuze ontdekten de Britten het concept van Roeselare Bloeit. © Joke Couvreur

Britten doen opnieuw inspiratie op in winkelstad Roeselare

 1. Duizenden lichtgevende initiatieven dankzij #ZORGVOORLICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Duizenden lichtgeven­de initiatie­ven dankzij #ZORGVOOR­LICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Sinds de aankondiging van de lockdown, steekt Vlaanderen massaal het licht aan. Als teken van hoop en verbondenheid, met de tienduizenden zorgverleners die zich uit de naad werken en met iedereen die het nodig heeft. HLN en VTM NIEUWS worden overspoeld door een warme golf aan initiatieven, goed voor heel veel licht in donkere dagen. Doe ook mee en schrijf je hier in!
 2. LEKKER LOKAAL. Maison Noire: takeaway die neigt naar echte restaurantbeleving
  PREMIUM
  Izegem

  LEKKER LOKAAL. Maison Noire: takeaway die neigt naar echte restaurant­be­le­ving

  Welgeteld twee weekends mochten Bert Coopman (29) en Deborah Naert (30) gasten verwennen aan tafel in hun gloednieuw restaurant Maison Noire, in Izegem. Toen werden nieuwe beperkende maatregelen van kracht en ging de horeca dicht. “Jammer, maar gelukkig vinden de mensen ons ook via takeaway. We mogen echt niet klagen”, zegt het koppel dat met Maison Noire nu ook terug te vinden is in ons restaurantdossier.
 3. Ongeval na klapband: bestuurders komen er met de schrik vanaf
  Rumbeke

  Ongeval na klapband: bestuur­ders komen er met de schrik vanaf

  Langs de Moorseelsteenweg in Rumbeke, ongeveer ter hoogte van het carrosseriebedrijf Bucsan, gebeurde maandagmorgen even voor 8 uur een ongeval. Een Volkswagen Caddy die in de richting van de N36 reed, kreeg plots links vooraan een klapband. Daardoor verloor de bestuurder de controle over zijn voertuig en botste hij licht met een tegenligger, een Opel Corsa. Dat laatste voertuig raakte vrij licht beschadigd, in tegenstelling tot de Volkswagen Caddy. Beide bestuurders kwamen er met de schrik vanaf. Door het ongeval was er plaatselijk een tijdlang alleen maar beurtelings verkeer mogelijk.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?