Brecht & Hannes
Volledig scherm
Brecht & Hannes © RV

Breda Viva La Vie gaat Parijs achterna met Roeselaarse Guinguettes

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Autokeuring zonder afspraak zorgt voor ellenlange file in Roeselare: “Maar wel mijn oude schoolkameraad voor het eerst in decennia teruggezien”
  Roeselare

  Autokeu­ring zonder afspraak zorgt voor ellenlange file in Roeselare: “Maar wel mijn oude schoolkame­raad voor het eerst in decennia terugge­zien”

  Het is de eerste dag sinds de coronacrisis dat je je auto opnieuw kan laten keuren zonder afspraak. Dat leidt tot een ware stormloop op het keuringsstation in de Roeselaarse deelgemeente Beveren waar de auto’s staan aan te schuiven tot op de Rijksweg. Politiezone RIHO roept op om niet naar het keuringsstation af te zakken.
 3. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.