De brandweer had haast, op weg naar de woningbrand, via een deel van het parcours van het Natourcriterium.
Volledig scherm
De brandweer had haast, op weg naar de woningbrand, via een deel van het parcours van het Natourcriterium. © Maxime Petit

Brandweer zoeft voorbij de finishlijn van natourcriterium, voor brandje in de buurt

RoeselareOpschudding plots, tussen de tijdrit en de wegrit voor de profs tijdens het natuurcriterium in Roeselare: de brandweer reed er met veel toeters en bellen plots op een deeltje van het parcours, onder de boog van de finish.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. 105 nieuwe personeelsleden voor scholengroep Sint-Michiel
  Roeselare

  105 nieuwe personeels­le­den voor scholen­groep Sint-Mi­chiel

  Het schooljaar draait al op volle toeren. Toch maakte de Roeselaarse scholengroep Sint-Michiel woensdag van het Feest van Sint-Michiel gebruik om hun nieuwe personeelsleden te verwelkomen. Het gaat om niet minder dan 105 personen. Vorig jaar mocht de scholengroep nog 90 nieuwe personeelsleden verwelkomen. De nieuwelingen kregen in het auditorium van VTI Roeselare een uiteenzetting over de scholengroep en werden daarna vriendelijk onthaald op een receptie door bestuurders, directies en de mentoren van de scholen.