De brandweer hoefde niet te blussen, bij het bedrijf Aurora Interior in Roeselare.
Volledig scherm
De brandweer hoefde niet te blussen, bij het bedrijf Aurora Interior in Roeselare. © Hans Verbeke

Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling… van dag voordien

RoeselareBij bedrijf Aurora Interior, in de ambachtelijke zone van de Liebeekstraat in Roeselare, werd vrijdagmorgen alarm geslagen voor rookontwikkeling in een afzuigingsinstallatie.

 1. Opnames fictiereeks ‘Chantal’ in Rumbeke
  Rumbeke

  Opnames fictie­reeks ‘Chantal’ in Rumbeke

  De opnameploeg van de fictiereeks ‘Chantal’, waarin Maaike Cafmeyer de rol van politie-inspecteur Chantal Vantomme speelt, strijkt vrijdag 24 juni neer in Rumbeke. Dat blijkt uit een tijdelijk verkeersreglement dat de stad uitvaardigde. Er zijn opnames gepland in de Sint-Petrus en Paulusstraat, de Koningsstraat, de Guido Gezellelaan en de Rumbeeksesteenweg. Tussen 9 en 19 uur zal er nu en dan enkele minuten verkeershinder zijn. Er geldt in de betrokken straten ook een parkeerverbod.
 2. Marthe (23) sterft tijdens Batjesweekend in Roeselare na aanrijding met auto: “Ze was een zonnetje, altijd lachen”
  Play
  Roeselare

  Marthe (23) sterft na aanrijding met auto, bestuurder was onder invloed: “Ze was een zonnetje, altijd lachen”

  De feestelijke opening van de Roeselaarse Batjes met het traditionele vat van Rodenbach is vrijdagnacht met een drama geëindigd. Op een invalsweg naar het stadscentrum kwam een 23-jarige fietsster uit Roeselare om het leven bij een verkeersongeval. De 24-jarige aanrijder was onder invloed van alcohol. In een eerste reactie reageert de familie van slachtoffer Marthe Hanssens bijzonder aangeslagen. “Ze stond aan het begin van haar leven”, klinkt het diep bedroefd.
 3. Jobbeurs in het Welzijnshuis
  Roeselare

  Jobbeurs in het Welzijns­huis

  Interesse om te werken in het Roeselare Welzijnshuis van Roeselare? Regelmatig is men er op zoek naar nieuwe collega’s en de komende dagen en weken organiseren ze enkele infomomenten. Het is de gelegenheid om te ontdekken wat het betekent om in het Welzijnshuis te werken, de sfeer er te proeven, een babbeltje te slaan met mogelijke toekomstige collega’s of concrete vragen te stellen. Er zijn drie infomomenten gepland. Op maandag 27 juni is iedereen er welkom tussen 18.30 en 20 uur, op woensdag 29 juni staan de deuren van het Welzijnshuis langs de Gasthuisstraat open van 8.30 tot 10 uur en op 5 juli wordt er ook een digitale infosessie opgezet. Die sessie kan je anoniem bijwonen via https://www.youtube.com/watch?v=xxrspZIJAn8.