De politie van de zone RIHO en de brandweerzone Midwest snelden ter plaatse naar de Kouterweg in Beveren.
Volledig scherm
De politie van de zone RIHO en de brandweerzone Midwest snelden ter plaatse naar de Kouterweg in Beveren. © Hans Verbeke

Brand vernielt geparkeerde Mercedes

BeverenLangs de Kouterweg, een zijstraat van de Wijnendalestraat in Beveren bij Roeselare, heeft de brandweer zaterdagavond een brandende Mercedes moeten blussen. De auto ging verloren.

 1. Eendracht Hooglede wacht nog steeds op nieuw dak sinds doortocht Eunice: “Zolang procedure tussen aannemer en verzekeraar loopt, kunnen we helaas niets doen”
  PREMIUM
  Hooglede

  Eendracht Hooglede wacht nog steeds op nieuw dak sinds doortocht Eunice: “Zolang procedure tussen aannemer en verzeke­raar loopt, kunnen we helaas niets doen”

  Eendracht Hooglede zit nog steeds te wachten op een degelijk dak op de voetbalkantine. Op vrijdag 18 februari blies de storm Eunice de dakbedekking op het veld, al bleef het oude, lekkende onderdak toen wel liggen. Zeven maanden later staan in de kantine vijftien emmers om het insijpelende regenwater op te vangen. Volgens de verzekeraar is het de schuld van de aannemer dat het dak afwaaide. Die is het daar niet mee eens, waardoor het tot een juridische procedure kwam.
 2. Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Minnewaterpark in Brugge tot het kasteel van Rumbeke: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 1. Huis van Sinterklaas krijgt vervolg
  Roeselare

  Huis van Sinter­klaas krijgt vervolg

  Ook dit jaar zal de Sint opnieuw in Roeselare overnachten. Vorig jaar bood de stad hem voor de allereerste keer een tijdelijk onderkomen aan via het Huis van Sinterklaas. Dat werd toen ingericht in het leegstaande handelspand op de Grote Markt waar tot voor kort POP-In RSL en voordien interieurwinkel D-KO gevestigd waren. “Dit jaar zal de Sint neerstrijken in de oude pastorie van de Paterskerk”, aldus jeugdschepen Matthijs Samyn (CD&V).