De politie van de zone RIHO en de brandweerzone Midwest snelden ter plaatse naar de Kouterweg in Beveren.
Volledig scherm
De politie van de zone RIHO en de brandweerzone Midwest snelden ter plaatse naar de Kouterweg in Beveren. © Hans Verbeke

Brand vernielt geparkeerde Mercedes

BeverenLangs de Kouterweg, een zijstraat van de Wijnendalestraat in Beveren bij Roeselare, heeft de brandweer zaterdagavond een brandende Mercedes moeten blussen. De auto ging verloren.

 1. Groenpark geselecteerd voor leertraject rond verkavelingswijken in transformatie
  Roeselare

  Groenpark geselec­teerd voor leertra­ject rond verkave­lings­wij­ken in transforma­tie

  De wijk Groenpark is geselecteerd voor het leertraject ‘Verkavelingswijken in transformatie’ van het Departement Omgeving en het Team Vlaams Bouwmeester. Hiermee willen beide partners steden en gemeenten ondersteunen bij de transformatie van goed gelegen verkavelingswijken. Het gaat om kwaliteitsvol verdichten, het verhogen van de leef- en omgevingskwaliteit en integrale verduurzaming. In totaal zijn zes verkavelingswijken verspreid over heel Vlaanderen geselecteerd. In een eerste fase wordt op zoek gegaan naar de potentie voor transformatie, de betrokken actoren en de in te zetten strategieën, instrumenten en aanpak. In een tweede fase, vanaf 2022, krijgen drie van deze projecten verdere ondersteuning en begeleiding op maat door een ontwerpteam per project.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Papa Frank en mama Karen vieren met fans WK-brons van Alec Segaert: “Hij zet Lendelede op de wereldkaart”
  PREMIUM
  Lendelede

  Papa Frank en mama Karen vieren met fans WK-brons van Alec Segaert: “Hij zet Lendelede op de wereld­kaart”

  Twee op een rij voor Alec Segaert. Na het EK-goud heeft de Lendeledenaar nu een bronzen medaille behaald in het WK tijdrijden bij de junioren in de wacht gesleept. “Zonder mijn fans had ik het nooit gehaald”, zei de ex-triatleet na zijn knalprestatie en dat hoorden ze in café De Kluisberg in Lendelede maar wat graag. Daar verzamelden dinsdagavond niet alleen zijn trouwe supporters. Ook vader Frank en mama Karen kwamen mee van de feestvreugde genieten.