De politie van de zone RIHO en de brandweerzone Midwest snelden ter plaatse naar de Kouterweg in Beveren.
Volledig scherm
De politie van de zone RIHO en de brandweerzone Midwest snelden ter plaatse naar de Kouterweg in Beveren. © Hans Verbeke

Brand vernielt geparkeerde Mercedes

BeverenLangs de Kouterweg, een zijstraat van de Wijnendalestraat in Beveren bij Roeselare, heeft de brandweer zaterdagavond een brandende Mercedes moeten blussen. De auto ging verloren.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Elfvoudig Belgisch kampioen opent in 2022 biljartparadijs Smoking Cue aan Stationsplein: “We bieden alle caféspelen aan, maar je kunt hier ook een hapje eten”
  PREMIUM
  Roeselare / Torhout

  Elfvoudig Belgisch kampioen opent in 2022 biljartpa­ra­dijs Smoking Cue aan Stations­plein: “We bieden alle caféspelen aan, maar je kunt hier ook een hapje eten”

  Het Stationsplein van Roeselare krijgt er volgend jaar met Smoking Cue een nieuwe trekpleister bij. In het voormalig pand van platenzaak Popcorn Music opent Jan Dulst (45) een nieuwe vestiging van zijn biljart- en sportbar die hij al in Torhout uitbaat. “We gaan voor een totaalconcept met eten, drinken en caféspelen”, legt de elfvoudig Belgisch kampioen poolbiljart uit.
 3. Ardo opent met Rootbox nieuw duurzaam hoofdkantoor: “Gebouw gebruikt warmte van naburige fabriek”
  Ardooie

  Ardo opent met Rootbox nieuw duurzaam hoofdkan­toor: “Gebouw gebruikt warmte van naburige fabriek”

  Premier Alexander De Croo mocht maandag met wat aarde uit zijn tuin in de Vlaamse Ardennen een ‘rootbox’ op het nieuwe hoofdkwartier van diepvriesgroentenproducent Ardo in Ardooie vullen. Het symbolisch gebaar verving het traditionele lintjesgeknip dat bij de opening van een nieuw gebouw hoort en toont ook aan dat het bedrijf ook op zijn gloednieuwe hoofdzetel duurzaamheid hoog in het vaandel blijft houden.