In het gebouw van Hofnar en Lynx+ brak donderdagavond brand uit. Die ging met heel wat rookontwikkeling gepaard.
Volledig scherm
In het gebouw van Hofnar en Lynx+ brak donderdagavond brand uit. Die ging met heel wat rookontwikkeling gepaard. © LSI

Brand in magazijn bij Hofnar en Lynx+ op bedrijventerrein in Roeselare: “Vrees dat voorraad kleding verloren is”

RoeselareIn het magazijn van een verzamelgebouw op het bedrijventerrein Ovenhoek in Roeselare is donderdagavond brand uitgebroken. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar had nog heel wat werk om ook de isolatie te blussen. De precieze schade is nog onduidelijk. “Ik vermoed dat mijn voorraad van 20.000 euro toch verloren zal zijn”, zucht de zaakvoerder van sport-, promo- en bedrijfskledingzaak Lynx+ Youri Bultynck.

 1. Joeri overleed 10 jaar geleden en dat ‘vieren’ zijn vrienden: “Wie met hem uitging, had de dag erna een straf verhaal te vertellen”

  Joeri overleed 10 jaar geleden en dat ‘vieren’ zijn vrienden: “Wie met hem uitging, had de dag erna een straf verhaal te vertellen”

  Het is deze maand tien jaar geleden dat Joeri Decuypere (27) uit Geluveld verongelukte. Reden genoeg voor een ‘feestje’, vinden zijn zus en vrienden. “Een feestje om te tonen dat vriendschap altijd blijft bestaan en het leven gevierd moet worden”, zegt zus Evi. “Mijn broer had het zelf zo gewild, dat we herinneringen zouden ophalen tijdens een feest, in plaats van te huilen om zijn dood.”
  Roeselare
 2. Volgende week asfalteringswerken in Honzebroek-, Gitse- en Vinkenstraat

  Volgende week asfalte­rings­wer­ken in Honzebroek-, Gitse- en Vinken­straat

  Na eerder uitstel omwille van het weer, gaan de asfalteringswerken in de Honzebroekstraat, Vinkenstraat en Gitsestraat dan toch van start. Op maandag 20 maart start de aannemer in de Gitsestraat, specifiek in het stuk van de Noordlaan tot en met het kruispunt met de Honzebroekstraat. Daarna volgen de Vinkenstraat en de Honzebroekstraat, vanaf de Biezenstraat tot aan huisnummer 147.Eerst wordt een kleeflaag bevestigd, aansluitend volgt de asfaltlaag die even moet afkoelen en uitdrogen. Woensdag 22 maart moet het verkeer opnieuw door kunnen.
  Roeselare