De realisatie van MonaVisa is te zien in de de NOA-showroom van Renson.
Volledig scherm
De realisatie van MonaVisa is te zien in de de NOA-showroom van Renson. © RV


MonaVisa pakt stevig uit met volakoestische plafonds van 90 meter lang

RoeselareMonaVisa, sinds 2004 pionier op vlak van koud geplaatste polyester plafond- en wandbekleding waarbij beleving centraal staat, heeft een wereldprimeur beet. Het Roeselaarse bedrijf plaatste in de NOA-showroom van Renson in Kruisem twee volakoestische plafonds van 90 meter naadloos naast elkaar in één stuk.

 1. Beestige zoektocht in KOERS

  Beestige zoektocht in KOERS

  KOERS, het Roeselaarse museum van de Wielersport, pakt tijdens de paasvakantie uit met een beestig geestige zoektocht. Inspiratie hiervoor vonden ze in het wielerpeloton dat met de Haai van Messina, de Arend van Toledo of de Leeuw van Vlaanderen de allures heeft van één bonte beestenboel. Dat beestig kantje kunnen kinderen tot 12 jaar tijdens de paasvakantie ontdekken via tal van leuke doe-opdrachten. Deelnemen aan de zoektocht is gratis. Meer op www.koersmuseum.be.
  Roeselare
 2. Roeselarenaar Angelo Paravizzini wordt volgend seizoen hoofd van de technische staf bij FC Mandel United: “Een mooie en nieuwe uitdaging”
  PREMIUM
  Voetbal eerste nationale

  Roeselaren­aar Angelo Paravizzi­ni wordt volgend seizoen hoofd van de technische staf bij FC Mandel United: “Een mooie en nieuwe uitdaging”

  FC Mandel United zet op het einde van het seizoen de samenwerking met coach Mikael Turi stop en stelde Roeselarenaar Angelo Paravzzini aan als hoofd van de technische staf. Paravizzini tekende in de Skyline Arena een contract van drie jaar en zal dus de komende jaren de nieuwe sportieve lijnen van FC Mandel United moeten uittekenen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.