De impact op de wagen van Louis G. (20) uit Roeselare laat geen twijfel over de klap die fietser Johan Vermeulen moest incasseren, toen hij op vrijdag 25 maart 2022 langs de Mandellaan in Roeselare opzettelijk werd aangereden door de jonge automobilist.
Volledig scherm
PREMIUM
De impact op de wagen van Louis G. (20) uit Roeselare laat geen twijfel over de klap die fietser Johan Vermeulen moest incasseren, toen hij op vrijdag 25 maart 2022 langs de Mandellaan in Roeselare opzettelijk werd aangereden door de jonge automobilist. © Hans Verbeke.RV

Boos op de overbevolkte wereld. Wat bezielde Louis (20) om fietser Johan zomaar van de weg te rijden? “Een enig kind van wie je moeilijk hoogte kon krijgen. Maar dit slaat alles”

RoeselareWat bezielde Louis G. om met zijn auto opzettelijk in te rijden op een 66-jarige fietser, in zijn thuisstad Roeselare? Gedrogeerd, en met een wel heel merkwaardige uitleg voor zijn gruwelijke daad. Boos op de wereld, die volgens hem te dichtbevolkt is. Zijn omgeving reageert geschokt, de echtgenote van het slachtoffer is vooral blij dat haar man aan de beterhand is. Een psychiater zal de aanrijder onderzoeken.