de poetsvrouw stal blanco doktersvoorschriften bij een radioloog
Volledig scherm
de poetsvrouw stal blanco doktersvoorschriften bij een radioloog © LUKAS

Boete en voorwaardelijke celstraf voor poetsvrouw die blanco doktersvoorschriften stal

0 reacties

 1. “Dit rijt de wonden opnieuw open”: Dochter vermoorde huisarts schrikt niet van opnieuw zwaar geweld tegen dokter in Waregem. “Amper iets veranderd op zeven jaar tijd”
  PREMIUM
  Izegem / Ingelmunster / Kortrijk / Zulte

  “Dit rijt de wonden opnieuw open”: Dochter vermoorde huisarts schrikt niet van opnieuw zwaar geweld tegen dokter in Waregem. “Amper iets veranderd op zeven jaar tijd”

  Het nieuws van de lange gijzeling van een huisarts in Waregem van afgelopen maandag brengt nare herinneringen boven bij de familie van de vermoorde huisarts Patrik Roelandt (64) uit Izegem. “Je moet als arts bijna een bodyguard hebben om veilig te zijn”, vertelt dochter Sophie Roelandt (42) nu. De meest recente cijfers van geweld tegen artsen dateren van 2017, maar alles wijst erop dat het geweld enkel toeneemt. De artsen zelf vragen ondertussen een overleg met minister Annelies Verlinden (CD&V).
 1. Jonge drugskoerier mag na bijna 5 maanden cel verlaten na arrestatie in Roeselare
  Roeselare

  Jonge drugskoe­rier mag na bijna 5 maanden cel verlaten na arrestatie in Roeselare

  Een 21-jarige Franse drugskoerier die op 8 februari in Roeselare betrapt kon worden, mag na bijna 5 maanden de cel verlaten. Een gevolg van de veroordeling tot 15 maanden celstraf die hij woensdag van de rechter in Kortrijk kreeg. Enkel de periode van voorhechtenis is immers als effectieve celstraf uitgesproken, de rest voorwaardelijk. Zijn Peugeot 306 is hij wel kwijt en hij moet nog een boete van 800 euro betalen.
 2. Deze bedrijven uit de regio behaalden het Voka Charter Duurzaam Ondernemen
  Roeselare

  Deze bedrijven uit de regio behaalden het Voka Charter Duurzaam Ondernemen

  Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en POM West-Vlaanderen beloonden 39 West-Vlaamse ondernemingen met het certificaat Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) 2022. Dat is een erkenning van de duurzaamheidsinspanningen van de laureaten. Negen onder hen zijn ondernemingen die gevestigd zijn in de Mandelstreek. Barias Frozen Food Co-packing Expert, Mulder Natura Foods nv en Prosafco nv uit Roeselare, het Ardooise Ardo, Cargill GEOS Izegem Carpentier Hardwood Solutions uit Meulebeke, het Ingelmunsterse Haelvoet nv, Mariasteen uit Gits en Milcobel Dairy cv - CPS uit Moorslede.