Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © BELGA

Bloedvoorraad onder druk, Roeselaars donorcentrum roept op om bloed te geven

 1. Yentl Tanghe en Dosko Beveren gaan voor een zes op zes: “Vergelijking maken met vorig seizoen is zinloos”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE C

  Yentl Tanghe en Dosko Beveren gaan voor een zes op zes: “Vergelij­king maken met vorig seizoen is zinloos”

  Derdeprovincialer Dosko Beveren is in de C-reeks met een belangrijke zege uit de startblokken geschoven. De formatie van coach Tim Langeraet ging op de openingsspeeldag met 1-2 winnen op RC Bissegem, toch één van de teams die bij de titelkandidaten werd gezet. Zaterdagavond spelen de Doskovieten met de komst van RC Waregem B voor de eerste keer thuis.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Consulent Hanne werkt vaak met jongeren: “Sommigen hebben schrik om na corona terug te keren naar het normale”
  Sint-Eloois-Winkel/Gullegem

  Consulent Hanne werkt vaak met jongeren: “Sommigen hebben schrik om na corona terug te keren naar het normale”

  Studenten trekken vanaf nu weer fysiek naar de hogeschool. Een zegen, na het afstandsonderwijs omwille van corona, denk je dan. Maar dat geldt niet voor iedereen. “Faalangst slaat soms toe, onzekerheid is troef”, weet Hanne Demuyzere (40) van Forse uit Sint-Eloois-Winkel die als psychopedagogisch consulent dagelijks geconfronteerd wordt met problemen waarmee jongeren kampen. “Maar in het bedrijfsleven is het net zo. Onze Zuid-West-Vlaamse ondernemerszin heeft ook een keerzijde die zwaar weegt op veel mensen.”