Deze automobilist is nu nog in overtreding, maar straks zul je wel weer van de Jules Lagaelaan via het busstation naar de Beversesteenweg mogen rijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze automobilist is nu nog in overtreding, maar straks zul je wel weer van de Jules Lagaelaan via het busstation naar de Beversesteenweg mogen rijden. © Foto Couvreur

Binnenkort kun je weer van Jules Lagaelaan naar Beversesteenweg rijden, zonder boete te krijgen: knip aan Roeselaars station verdwijnt deels

RoeselareOok al eens een boete gekregen omdat je de knip aan het station negeerde en van de Jules Lagaelaan over het busstation naar de Beversesteenweg reed? Dan hebben we goed nieuws, want de knip verdwijnt binnenkort. Of toch deels. Er komt eerst een proefopstelling en eind volgend jaar volgt een evaluatie. Lees hier wat er straks weer zal mogen.

  1. Izegem bereidt zich nu al voor op BK Wielrennen in 2023: “Grootste evenement dat stad ooit gekend zal hebben”
    PREMIUM
    Izegem / Ingelmunster

    Izegem bereidt zich nu al voor op BK Wielrennen in 2023: “Grootste evenement dat stad ooit gekend zal hebben”

    Het is nog eventjes, maar toch schakelt de stad Izegem al een paar versnellingen hoger om de organisatie van het Belgisch kampioenschap Wielrennen op 25 juni 2023 in goede banen te leiden. Ze zoekt nu een concessionaris die de organisatie in handen wil nemen van “het grootste evenement dat de stad ooit gekend zal hebben”. Vast staat dat de start en aankomst in Izegem moeten liggen.