Deze automobilist is nu nog in overtreding, maar straks zul je wel weer van de Jules Lagaelaan via het busstation naar de Beversesteenweg mogen rijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze automobilist is nu nog in overtreding, maar straks zul je wel weer van de Jules Lagaelaan via het busstation naar de Beversesteenweg mogen rijden. © Foto Couvreur

Binnenkort kun je weer van Jules Lagaelaan naar Beversesteenweg rijden, zonder boete te krijgen: knip aan Roeselaars station verdwijnt deels

RoeselareOok al eens een boete gekregen omdat je de knip aan het station negeerde en van de Jules Lagaelaan over het busstation naar de Beversesteenweg reed? Dan hebben we goed nieuws, want de knip verdwijnt binnenkort. Of toch deels. Er komt eerst een proefopstelling en eind volgend jaar volgt een evaluatie. Lees hier wat er straks weer zal mogen.

  1. Buurvrouw (37) blijft na 2 jaar onschuld voor brandstichting op Biezenhof uitschreeuwen: “Waar rook is, is vuur. Waar Evy is, is brand”
    PREMIUM
    Roeselare

    Buurvrouw (37) blijft na 2 jaar onschuld voor brandstich­ting op Biezenhof uitschreeu­wen: “Waar rook is, is vuur. Waar Evy is, is brand”

    “Waar rook is, is vuur. Waar Evy is, is brand.” Voor de openbare aanklager is het zo klaar als een klontje dat een 37-jarige vrouw uit Roeselare verantwoordelijk is voor een brand waarbij op 26 juli 2020 het appartement van haar buurman in de vlammen opging. Ze liep de voorbije 15 jaar immers al twee eerdere veroordelingen voor brandstichting op. “Maar deze keer heeft het parket het bij het foute eind”, zo klonk advocaat Filip De Reuse overtuigd. De vrouw riskeert voor de rechtbank dit keer wel 6 jaar effectieve celstraf.