Louisa Verhaest, Maxim Roelens en Philip Roelens van Bricx Vastgoed tekenen voor de verkoop van het unieke restaurant op 36 meter hoogte.
Volledig scherm
PREMIUM
Louisa Verhaest, Maxim Roelens en Philip Roelens van Bricx Vastgoed tekenen voor de verkoop van het unieke restaurant op 36 meter hoogte. © Maxime Petit

BINNENKIJKEN. Hoogste restaurant van Roeselare staat te koop: panoramisch zicht over regio vanop twaalfde verdieping

RoeselareAl sinds 1964 kun je gastronomisch dineren en tegelijk genieten van een panoramisch zicht over Roeselare en de wijde omgeving op de twaalfde verdieping van residentie Orchidee. Toen uitbaters Kris Blouwe en Nancy Dutry vorig jaar besloten hun restaurant Orchidee te verhuizen, besloot de eigenaar de unieke locatie te verkopen. “Bij helder weer zie je zelfs de Kemmelberg liggen”, zegt Maxim Roelens, zaakvoerder van Bricx Vastgoed.

  1. Podcast ‘Het Bankje’ te beluisteren op bankjes in stadspark
    Roeselare

    Podcast ‘Het Bankje’ te beluiste­ren op bankjes in stadspark

    Nog tot eind september kan je in het Roeselaarse stadspark genieten van ‘Het Bankje’. Dat is een initiatief van OPENDOEK in samenwerking met Creatief Schrijven en Kunstwerkt. Op de zitbankjes in het park zijn QR-codes aangebracht. Als je die scant met je smartphone kan je luisteren naar een podcast waardoor je getuige bent van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.