Simonne Boudrez en Corry Clarysse genoten van een tripje met de Babbelfiets.
Volledig scherm
Simonne Boudrez en Corry Clarysse genoten van een tripje met de Babbelfiets. © CDR

Bijpraten in de babbelfiets: rusthuis verrast bewoonsters voor Moederdag

RoeselareOm Moederdag toch op een leuke manier te kunnen vieren zette woonzorgcentrum Ter Berken donderdag de babbelfiets in. Bewoonsters van het rusthuis aan de Zijstraat konden samen met hun zoon of dochter een exclusief ritje reserveren om bij te praten.

 1. RESTOTIP. ’t Vosken: kwalitatieve keuken met ruime porties aan betaalbare prijzen
  PREMIUM

  RESTOTIP. ’t Vosken: kwalitatie­ve keuken met ruime porties aan betaalbare prijzen

  Als er één chef stond te trappelen om deze week opnieuw gasten binnen te mogen ontvangen, was het wel Joost Vanaudenaerde. In oktober heropende hij ’t Vosken, een restaurant dat tot ver buiten de Roeselaarse stadsgrenzen gekend is. Maar na amper één weekend moesten de deuren weer dicht. Veel kans om er de voeten onder tafel te schuiven, hadden we dus nog niet. Maar zodra het opnieuw mocht, gingen we er proeven.
 2. Greet heropent taverne Melrose... voor nog amper vijf weken: “Ik wou niet sluiten zonder afscheid te nemen van mijn klanten”
  PREMIUM
  Roeselare

  Greet heropent taverne Melrose... voor nog amper vijf weken: “Ik wou niet sluiten zonder afscheid te nemen van mijn klanten”

  Greet Liebaert (63) stond woensdag met een stralende glimlach achter de toog van de Roeselaarse taverne Melrose. Na zeven maanden verplichte sluiting mocht ze eindelijk haar klanten weer begroeten. Maar na 25 jaar trekt Greet straks de stekker definitief uit haar taverne. “Aanvankelijk zou ik eind deze maand stoppen, maar speciaal voor mijn klanten doen ik er nog enkele weken bij.”