Zaakvoerder Guy Slagmulder (links) en Zwony Nesic, zaakvoerder van Gas Applications & Services, bekrachtigen de overname met een coronaproof elleboogje.
Volledig scherm
Zaakvoerder Guy Slagmulder (links) en Zwony Nesic, zaakvoerder van Gas Applications & Services, bekrachtigen de overname met een coronaproof elleboogje. © RV

Beveiligingsexpert Alertis breidt hoofdvestiging uit en neemt Gas Applications & Services over: “Nu investeren om verdere groei mogelijk te maken”

RoeselareAlertis, specialist in technologische beveiliging en marktleider in brandbeveiliging, versterkt zich met sectorgenoot Gas Applications & Services uit Sint-Lambrechts-Woluwe. Tegelijk breidt de hoofdzetel langs de Kruisboommolenstraat uit. “Met deze overname en de uitbreiding van onze kantoren zetten we onze ambitie kracht bij. We willen met onze oplossingen de onbetwiste nummer één worden in service en connectiviteit in het domein van de technologische beveiliging”, aldus Guy Slagmulder, directeur van Alertis.

 1. Jong geleerd is oud gedaan: Verpleegopleiding Ic Dien op bezoek in SBS De Octopus
  Roeselare

  Jong geleerd is oud gedaan: Verpleegop­lei­ding Ic Dien op bezoek in SBS De Octopus

  De leerlingen van het eerste leerjaar van Stedelijke Basisschool (SBS) De Octopus kregen deze week bezoek van enkele medewerkers van verpleegopleiding Ic Dien. Dit naar aanleiding van het maandthema in de klas: het menselijk lichaam. Verpleegkundigen leerden de leerlingen de basis van reanimatie, hoe ze een echt prikje plaatsen, konden ze elkaars hart beluisteren en - als ze dit durfden- konden ze een echt (varkens)hart bekijken of zelfs voelen. “Het enthousiasme bij de kinderen bleek supergroot en hun interesse in het lichaam fijn om te zien. Misschien zien we hen later nog wel terug als studenten in onze school. Opvolging verzekerd!”, lacht verpleegkundedocent Angelique Staelens die het moment in goede banen leidde.
 1. Melanie bouwt haar cateringzaak uit tot Eethuis Camillus dat in het voorjaar opent in de Poststraat: “Dankzij de Lokaalbrunches ontdekte ik dat ik graag omringd ben door mensen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Melanie bouwt haar catering­zaak uit tot Eethuis Camillus dat in het voorjaar opent in de Poststraat: “Dankzij de Lokaalbrun­ches ontdekte ik dat ik graag omringd ben door mensen”

  Melanie Vanstaen (40) vormt in het voorjaar van 2023 haar cateringbedrijf om tot Eethuis Camillus. Dat zal onderdak vinden langs de Poststraat, in een huis dat dateert uit 1900. De verbouwingswerken zijn er volop aan de gang. Met Eethuis Camillus wil Melanie straks focussen op lunches, desserts en koffie of thee en taart. “Huisbereid, lokaal, veel groenten en kleurrijk worden de codewoorden van wat hier straks op tafel komt”, aldus Melanie.