Ben Vanhuyse hoopt het ver te schoppen bij Top Model Europe.
Volledig scherm
Ben Vanhuyse hoopt het ver te schoppen bij Top Model Europe. © RV

Ben waagt z’n kans bij Top Model Europe: “Voor de lens staan maakt me gelukkig”

RoeselareKomt het volgende mannelijke topmodel uit Roeselare? Ben Vanhuyse (18) was amper vijf jaar toen hij al van de ene fotoshoot naar de andere trok. Na enkele jaren windstilte acht hij nu de tijd rijp om opnieuw de modewereld te bestormen. Dit via een deelname aan Top Model Europe, de meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd in Europa. “Natuurlijk droom ik ervan om te werken voor grote namen als Louis Vuitton of Guess, maar ik blijf bovenal realistisch en met de voetjes op de grond”, zegt Ben.

 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. Na 10 talentenjachten wereldwijd waagt Papi Flex nu ook zijn kans in Belgium’s Got Talent: “Internationaal al heel bekend, nu wil ik dat het land waar ik zo warm ontvangen ben me leert kennen”
  PREMIUM
  Ardooie

  Na 10 talenten­jach­ten wereldwijd waagt Papi Flex nu ook zijn kans in Belgium’s Got Talent: “Internati­o­naal al heel bekend, nu wil ik dat het land waar ik zo warm ontvangen ben me leert kennen”

  Kemo Keita, beter bekend onder zijn artiestennaam Papi Flex, is geen onbekende in het wereldje van de talentenjachten. De voorbije jaren was de Guinese Ardooienaar die zijn lichaam in de meest onnatuurlijke poses weet te plooien wereldwijd een ware sensatie. Vrijdag toont hij zijn kunnen voor het eerst op de Belgische televisie tijdens Belgium’s Got Talent.