De Ark schonk de opbrengst van hun warmathon aan Kloen en de ALS Liga.
Volledig scherm
De Ark schonk de opbrengst van hun warmathon aan Kloen en de ALS Liga. © Maxime Petit

Basisschool De Ark geeft Kloen en ALS Liga stevige financiële duw in de rug

 1. Vida Design opent tweede winkel en verkoopt nu ook outdoor design: “Door corona willen mensen hun tuin inrichten als extra leefruimte”
  Roeselare

  Vida Design opent tweede winkel en verkoopt nu ook outdoor design: “Door corona willen mensen hun tuin inrichten als extra leefruimte”

  Interieurzaak Vida Design zet haar veroveringstocht op De Munt in Roeselare verder. Vanaf zaterdag 16 januari komt hier een vierde pand voor een tweede winkel bij. De huidige winkel krijgt de naam Vida Design ‘Binnen’ en de nieuwe winkel wordt Vida Design ‘Buiten’ “In de nieuwe winkel focussen we op buitenbeleving. Door corona hebben we met z’n allen de charme van onze tuin herontdekt en daar willen we op inspelen”, aldus Nancy Windels.
 1. Bouw vaccinatiecentrum in Expo Roeselare heeft geen gevolgen voor plannen coronaproof evenementenlocatie
  Roeselare

  Bouw vaccinatie­cen­trum in Expo Roeselare heeft geen gevolgen voor plannen corona­proof evenemen­ten­lo­ca­tie

  De beslissing om Expo Roeselare om te vormen tot vaccinatiecentrum voor de inwoners van Roeselare, Staden, Ardooie, Moorslede, Hooglede en Lichtervelde heeft geen impact op de plannen van het stadsbestuur om de expohallen om te vormen tot coronaproof evenementenlocatie. “Evenementen zijn de komende tijd sowieso nog niet aan de orde”, zegt burgemeester Kris Declercq (CD&V). “De Expo is tot oktober gereserveerd als vaccinatiecentrum, maar die timing kan nog wijzigen als er bijvoorbeeld plots sneller gevaccineerd kan worden. De plannen voor de coronaproof evenementenlocatie blijven bestaan, maar zijn voorlopig niet prioritair.”
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis