Het scheelde niet veel, of de Mazda RX5 belandde in het water van de vaart in Roeselare.
Volledig scherm
Het scheelde niet veel, of de Mazda RX5 belandde in het water van de vaart in Roeselare. © Hans Verbeke

Automobilist wijkt uit voor vrachtwagen en belandt net niet in de vaart

RoeselareGianni V. (25) uit Roeselare heeft veel geluk gehad. De automobilst moest dinsdag uitwijken voor een vrachtwagen en stevende recht op de vaart af. Een boordsteen en een trap brachten redding.

 1. Viervoeters en hun baasjes wandelen ten voordele van dierenasiel

  Viervoe­ters en hun baasjes wandelen ten voordele van dieren­asiel

  De Facebookgroep ‘Hondenlosloopweide Hooglede’ organiseerde zondag zijn tweede hondenwandeling ten voordele van het goede doel. Ondanks het wisselvallige weer werd die een groot succes. Tientallen baasjes bliezen samen met hun trouwe viervoeters verzamelen aan het Kerselaregoed in Roeselare voor een wandeling via de Hoogleedsesteenweg, de Oude Stadenstraat en het voetbalcomplex op Schiervelde. Alle honden werden verrast op een goodiebag. De opbrengst van de wandeling gaat naar Dierenasiel Regio Roeselare, ook het rustpunt tijdens de wandeling, die de centen zal gebruiken voor de dagelijkse werking.
  Roeselare
 2. Club Roeselare laat jeugd kennismaken met voetbal

  Club Roeselare laat jeugd kennisma­ken met voetbal

  Club Roeselare organiseert op 3 mei een initiatiedag voor toekomstige voetballertjes. Die kennismaking vindt plaats van 17.30 tot 19 uur in het Rodenbachstadion. Jongeren tussen 4 en 12 jaar krijgen er een deskundige training van jeugdtrainers zodat ze kunnen proeven van en hun eerste stapjes kunnen zetten in het voetbalwereldje. De ouders krijgen uitleg over de werking. Inschrijven via sg.clubroeselare@gmail.com of jeugd@clubroeselare.be.
  Roeselare