Op de vierde verdieping van ARhus De Munt zijn de pc's weer beschikbaar.
Volledig scherm
Op de vierde verdieping van ARhus De Munt zijn de pc's weer beschikbaar. © Henk Deleu

ARhus zet nieuwe stap naar normale werking: krantenhoek weer open en computers beschikbaar

ARhus is al een tijdje opnieuw open, maar versoepelt nu de coronamaatregelen. Zo zijn de krantenhoek in zowel Arhus De Munt als in de Rumbeekse afdeling opnieuw open. 

 1. Miniverkaveling op komst langs Westrozebekestraat
  Oostnieuwkerke

  Miniverka­ve­ling op komst langs Westrozebe­ke­s­traat

  De Roeselaarse bouwfirme All-Bouw realiseert in het centrum van Oostnieuwkerke een nieuwe verkaveling met een handvol nieuwe percelen bouwgrond. De miniverkaveling telt vier loten, één ervan is ondertussen al verkocht. “De wegeniswerken starten in het voorjaar, om in het najaar te kunnen starten met de bouw van de maatwerkwoningen”, weet bestuurder Simon Alleman. “Er is een grote vraag naar betaalbare percelen bouwgrond, de nieuwe site langs de Westrozebekestraat speelt hier perfect op in. De site bevindt zich vlak bij de Spar en de bushalte. Ook bakker, slager en basisschool zijn vlakbij.” Meer via www.allbouw.com.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg