ARhus organiseert allerlei activiteiten online.
Volledig scherm
ARhus organiseert allerlei activiteiten online. © Stad Roeselare

ARhus blijft ook in de toekomst de digitale kaart trekken: “Zodra het terug kan en mag, willen we een fysiek en digitaal luik combineren”

RoeselareDoor corona trekt ARhus noodgedwongen de digitale kaart. Met succes, want het slaagt er zelfs in een nieuw publiek te bereiken. Het kenniscentrum op De Munt brengt dit voorjaar weer een kalender vol online activiteiten en wil ook in de toekomst online blijven werken.

 1. Hamburgerrestaurant Flooh’s verhuist… 65 meter naar pand restaurant De Huiskamer
  PREMIUM
  Roeselare

  Hamburger­res­tau­rant Flooh’s verhuist… 65 meter naar pand restaurant De Huiskamer

  Hamburgerrestaurant Flooh’s palmt vanaf de tweede helft van augustus het pand van restaurant De Huiskamer in. Florence Bruneel (29) en Alexis Vandemoortele (31), die recent in de zaak stapte, kochten het pand langs de Sint-Alfonsusstraat. Tot en met de Roeselaarse Batjes blijft Flooh’s actief vanuit de Delaerestraat om in de tweede helft van augustus te heropenen in de nieuwe stek. “We behouden het concept maar gaan voor een totaal andere look and feel”, aldus Florence en Alexis.
 2. Eindrondes nationaal en provinciaal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke
  Voetbal eindronden

  Eindrondes nationaal en provinci­aal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke

  De plaatsjes voor het provinciaal voetbal voor volgend seizoen geraken stilaan ingevuld. In de provinciale reeksen is men aan de finales per reeks toe en voor sommige teams kon er al klare wijn - lees promotie - geschonken worden. Wel blijft het voor heel wat provinciale ploegen nog uitkijken naar SV Rumbeke, dat op het veld van ASV Geel voor een beslissende match staat om de deur naar het nationaal voetbal in te beuken en dat zou meteen voor nog een extra stijger in de provinciale reeksen kunnen zorgen.