Photo News
Volledig scherm
© Photo News

ARhus belicht onze luchtkwaliteit

 1. Noël en Christa vieren goud
  Ardooie

  Noël en Christa vieren goud

  Noël Devolder en Christa Rigole vierden hun gouden jubileum. Noël werd geboren op 5 juni 1949, Christa op 8 oktober 1951. Het koppel uit de Kaaistraat leerde elkaar kennen in café De Nova en stapte in het huwelijksbootje op 15 april 1971. Noël verdiende 14 jaar de kost als schilder en werkte nadien bij de firma Jonckheere in Beveren tot hij op brugpensioen ging. Christa werkte op haar beurt enkele jaren bij City Sport gewerkt en vervolges 25 jaar bij schoenen Drielinck tot ze failliet gingen. De rest van haar loopbaan was ze aan de slag bij D’Arta. Het koppel, dat kinderloos is, geniet volop van reizen. Noël is ook een fervent schilder, terwijl Christa graag wandelt. Het koppel kreeg felicitaties van het gemeentebestuur via schepen Kathleen Verhelle.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 3. “Gezonder dan bier en wijn en nog lekker ook”: Brugse bartender wil met alcoholisch bruiswater Benelux veroveren
  Brugge

  “Gezonder dan bier en wijn en nog lekker ook”: Brugse bartender wil met alcoho­lisch bruiswater Benelux veroveren

  Hét drankje van de toekomst wordt het genoemd. In Amerika is het een ware hype en dus besloot de Brugse bartender Ran Van Ongevalle een eigen ‘hard seltzer' te creëren. Met ‘Young Heart Seltzer’ wil hij eerst de Benelux en later de internationale markt veroveren. “Jonge mensen zijn heel bewust geworden van wat ze drinken. Het is dan ook laag in suikers en calorieën. Al mijn ervaring zit in deze smaken”, zegt Ran. Wij gingen al eens proeven.
 1. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af