Alertis, tot voor kort gekend als Ardovlam, is klaar voor de toekomst.
Volledig scherm
Alertis, tot voor kort gekend als Ardovlam, is klaar voor de toekomst. © RV

Ardovlam wordt Alertis en lanceert nieuw communicatieplatform: “We willen vandaag al werken aan de beveiligingsoplossingen van de toekomst”

Ardovlam, de Belgische marktleider in brandbeveiliging en detectiesystemen, heet voortaan Alertis. Het bedrijf uit Roeselare bestaat dertig jaar en wil met de naamsverandering het brede scala aan activiteiten meer in de kijker zetten. “We zijn vooral bekend voor onze brandbeveiligingssystemen, maar ondertussen zijn we een innovatief bedrijf dat complete oplossingen aanbiedt voor de beveiliging van gebouwen”, stelt zaakvoerder Guy Slagmulder.

 1. Samen studeren kan op Kerelsplein en in ARhus
  Roeselare

  Samen studeren kan op Kerels­plein en in ARhus

  Roeselaarse studenten die geen passende studie-omgeving hebben, kunnen ook deze winter opnieuw rekenen op de stad die samen met de jeugdraad enkele locaties ter beschikking stelt. Van 23 december tot en met 5 februari kunnen studenten terecht op het Kerelsplein langs de Acaciastraat. Dit van maandag tot en met zondag van 8 tot 19 uur. Op 34 en 31 december is de zaal beschikbaar van 8 tot 15 uur en op 1 januari blijft ze dicht. Ook ARhus zet opnieuw de deuren open voor blokkende studenten. Dit van 23 december tot en met 27 januari, telkens op weekdagen van 8 tot 19 uur., op zaterdag van tot 17 uur en op zondag van 10 tot 13 uur. Op 24 december en 31 december gelden andere openingsuren: van 8 tot 13 uur. Op 25 december en 1 januari is ARhus dicht. Een plek reserveren is een must. Dit kan vanaf woensdag 14 december om 12.30 uur via https://vanrslshop.roeselare.be/Activities/Overview.
 2. "Als je hier je kerstcadeautjes niet vindt, dan nergens": Jacob's Conceptstore brengt 25 creatieve ondernemers samen op Roeselaarse Grote Markt
  PREMIUM
  Roeselare

  "Als je hier je kerstca­deau­tjes niet vindt, dan nergens": Jacob's Conceptsto­re brengt 25 creatieve onderne­mers samen op Roeselaar­se Grote Markt

  Een nieuwe invulling voor het enige winkelpand op de Roeselaarse Grote Markt. Onlangs opende de 23e, maar grootste vestiging tot nu toe van Jacob’s Conceptstore er de deuren. Thomas Nouws (24) brengt er vandaag al 25 creatieve makers samen die met z’n allen de winkel runnen en zo elkaars creaties, van kaartjes over droogbloemen tot kledij en keramiek, aan de man brengen. In totaal biedt het pand ruimte voor zo’n 60 ondernemers.