Alertis, tot voor kort gekend als Ardovlam, is klaar voor de toekomst.
Volledig scherm
Alertis, tot voor kort gekend als Ardovlam, is klaar voor de toekomst. © RV

Ardovlam wordt Alertis en lanceert nieuw communicatieplatform: “We willen vandaag al werken aan de beveiligingsoplossingen van de toekomst”

Ardovlam, de Belgische marktleider in brandbeveiliging en detectiesystemen, heet voortaan Alertis. Het bedrijf uit Roeselare bestaat dertig jaar en wil met de naamsverandering het brede scala aan activiteiten meer in de kijker zetten. “We zijn vooral bekend voor onze brandbeveiligingssystemen, maar ondertussen zijn we een innovatief bedrijf dat complete oplossingen aanbiedt voor de beveiliging van gebouwen”, stelt zaakvoerder Guy Slagmulder.

  1. Politie wil ongrijpbare internetcriminelen stapje voor blijven met preventieve website: “Beter voorkomen dan genezen”
    Kortrijk/Roeselare/Koksijde/Diksmuide

    Politie wil ongrijpba­re internet­cri­mi­ne­len stapje voor blijven met preventie­ve website: “Beter voorkomen dan genezen”

    Vier politiezones uit onze provincie die al een tijd samenwerken, bundelen nu ook de krachten tegen cybercriminelen. Een website die netjes alle vormen van oplichterij via het internet oplijst maar ook tips geeft om niet in de val te lopen, moet een waardevolle troef worden. Tegelijk trekt de politie ook naar de burger, scholen en verenigingen, om te sensibiliseren. “En onze teams die cybercriminelen proberen te ontmaskeren, worden uitgebreid.”