In de werkplaats van het bedrijf AB Flex+, langs de Armoedestraat in Rumbeke, raakte een 25-jarige arbeider gekneld aan de schep van een graafkraan.
Volledig scherm
In de werkplaats van het bedrijf AB Flex+, langs de Armoedestraat in Rumbeke, raakte een 25-jarige arbeider gekneld aan de schep van een graafkraan. © Hans Verbeke

Arbeider raakt gekneld met arm aan schep van graafkraan

Rumbeke/PoperingeEen 25-jarige man uit Poperinge raakte maandagmiddag betrokken bij een arbeidsongeval bij het bedrijf AB Flex+, langs de Armoedestraat in Rumbeke. Aanvankelijk werd gevreesd dat hij zwaargewond raakte maar in het ziekenhuis bleken zijn kwetsuren mee te vallen.

 1. Gezinsbond organiseert ontbijt
  Hooglede

  Gezinsbond organi­seert ontbijt

  De Hoogleedse Gezinsbond organiseert op zondag 23 oktober 2022 een gezinsontbijt. Dit tussen 8 en 11 uur in de foyer van de Gulden Zonne. Terwijl de ouders lekker smullen, kunnen de kinderen zich er uitleven met Duplo, Lego envolksspelen. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 100, zowel leden als niet-leden. Deelnemen kost 10 euro voor leden, 12 euro voor niet leden. Kinderen jongere dan 12 jaar betalen 5 euro bij leden, 6 euro bij niet-leden. Kinderen jonger dan drie jaar zijn gratis welkom. Inschrijven kan ten laatste op maandag 17 oktober door het juiste bedrag over te schrijven op BE74738605181507 van de Gezinsbond. In de mededeling plaats je je naam en het aantal volwassenen en kinderen dat komt ontbijten. Vragen? Mail naar gezinsbond.hooglede@gmail.com.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 1. Visuele communicatiebedrijven Quickletter en New Neon fusioneren tot Marker en bouwen nieuw hoofdkwartier op Krommebeekpark
  Roeselare/Pittem

  Visuele communica­tie­be­drij­ven Quicklet­ter en New Neon fusioneren tot Marker en bouwen nieuw hoofdkwar­tier op Krommebeek­park

  Quickletter uit Roeselare, gespecialiseerd in voertuigenreclame, en New Neon, expert in gebouwenreclame, uit Pittem gaan voortaan door het leven als Marker. De twee bedrijven die visuele communicatie op maat aanbieden willen samen een nog ruimer aanbod bieden aan hun klanten. De bouw van een gloednieuw kantoor aan het Krommebeekpark in Beveren, dat tegen het najaar van 2023 operationeel moet zijn, is het bewijs van hun ambitie. “Momenteel telt ons team 35 medewerkers, we hebben straks de plaats voor en streven naar een verdubbeling”, zeggen zaakvoerders Frederick Cornette en Frederick Vansteenkiste.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.