Louis Gryspeerdt, Lisa Soo, Chew Peng en chef Jakkit voor het pand waar Anurak Thai volgende week de deuren opent.
Volledig scherm
PREMIUM
Louis Gryspeerdt, Lisa Soo, Chew Peng en chef Jakkit voor het pand waar Anurak Thai volgende week de deuren opent. © Maxime Petit

Anurak Thai brengt authentieke keuken in modern interieur: “Chef is net overgevlogen vanuit Thailand”

Roeselare/BruggeHet vroegere café ‘t Hof van Brabant op de hoek van de Meensesteenweg en de Iepersestraat heropent op vrijdag 1 oktober als Anurak Thai, het derde Thaise restaurant van de uit Maleisië afkomstige Chew Peng en Lisa Soo. “Anurak betekent in stand houden, bewaken en dat is exact wat wij beogen: de Thaise cultuur en keuken beschermen, eren en bovenal delen met jullie”, aldus het gedreven koppel.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Wandelclub Ten Elsberge wandelt weer
  Roeselare

  Wandelclub Ten Elsberge wandelt weer

  Wandelclub Ten Elsberge hervat na 19 maanden hun maandelijkse wandelclub. Op woensdag 20 oktober trekken ze er voor het eerst weer op uit en ze hopen zoveel mogelijk leden te mogen verwelkomen. Om het zo veilig mogelijk te houden, vertrekt de club voor de rest van het jaar aan het dienstencentrum. Op die manier wordt de eigen omgeving ook nog eens verkend. Er wordt verzameld aan de parking van Rinus langs de Beverseaardeweg om 13.30 uur, het vertrek is gepland om 13.45 uur.