Adelia Kodia, een van de starters, richtte onlangs haar eigen pruikenzaak op.
Volledig scherm
Adelia Kodia, een van de starters, richtte onlangs haar eigen pruikenzaak op. © Joke Couvreur

Angolese Adelia realiseert ondernemersdroom met praktische tips van ARhus: “Zonder mijn mentor was dit nooit gelukt”

De Angolese onderneemster Adelia Kodia heeft haar eigen pruikenzaak ‘Hair by Londa’ kunnen uitbouwen met steun van ARhus. Het kenniscentrum werkt met een aantal andere Europese partners mee aan het SIREE-project, dat sociale integratie van vluchtelingen bevordert door hen aan een mentor te koppelen die hen allerlei tips over ondernemerschap geeft. Zo zijn in Roeselare al dertig mensen geholpen.

0 reacties

  1. Vzw Amate Galli neemt Roeselaars Jeugd Muziek Atelier over: “Lesgevers van het JMA zullen in Rumbeke aan de slag kunnen en vice versa. Die wisselwerking zal een verrijking zijn”
    Roeselare/Rumbeke

    Vzw Amate Galli neemt Roeselaars Jeugd Muziek Atelier over: “Lesgevers van het JMA zullen in Rumbeke aan de slag kunnen en vice versa. Die wisselwer­king zal een verrijking zijn”

    Vzw Amate Galli neemt de activiteiten van het Roeselaarse Jeugd Muziek Atelier over. Frank Duyvejonck, al sinds 1998 het gezicht is van JMA Roeselare, geeft daarmee de fakkel door aan Frederik Turpyn van Amate Galli. Beide muziekateliers zullen hun eigen naam behouden en er wordt een overgangsjaar voorzien.