Andy Vandenberghe wil, samen met het team en de leerlingen van MSKA, een belofte aan z'n overleden schoonbroer waarmaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Vandenberghe wil, samen met het team en de leerlingen van MSKA, een belofte aan z'n overleden schoonbroer waarmaken. © Maxime Petit

Andy maakt belofte aan zijn overleden schoonbroer waar: “Met team en leerlingen van MSKA bakken we straks 24 uur pannenkoeken voor Kom op tegen Kanker”

Roeselare/LichterveldeAndy Vandenberghe (51) grijpt de Dag tegen Kanker aan om een belofte aan z’n overleden schoonbroer Filip Mestdagh (55) waar te maken. Samen met z’n collega’s en de leerlingen van het MSKA Roeselare gaat hij van donderdagmiddag 20 oktober tot vrijdagmiddag 21 oktober 24 uur lang pannenkoeken bakken ten voordele van Kom op tegen Kanker. “Filip was er zelf heel graag bij geweest, maar is in maart helaas overleden na een strijd van vier jaar tegen pancreaskanker”, aldus de Lichterveldse leerkracht.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.