Yori Decuypere en haar mama Bianca Ramboer. "Laat de braces desnoods anoniem achter in de school."
Volledig scherm
Yori Decuypere en haar mama Bianca Ramboer. "Laat de braces desnoods anoniem achter in de school." © Joke Couvreur

"Alsjeblieft, breng mijn braces terug"

ROESELAREWie heeft de turnzak met daarin de knie- en polsbraces van Yori Decuypere (14)? Het meisje, geboren met een spieraandoening, heeft de braces hard nodig in het dagelijkse leven. Ze verdwenen tijdens 100 dagen. "Een nieuwe op maat laten maken, duurt vier maanden en wordt niet terugbetaald", zegt mama Bianca Ramboer.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Roeselare en coach Vanmedegael winnen vlot van Gent: “Weinig energie verspeeld”
  PREMIUM
  Lotto Volley League

  Roeselare en coach Vanmede­gael winnen vlot van Gent: “Weinig energie verspeeld”

  Het jarenlange verhaal met de dominantie van Roeselare en Maaseik - de anderen volgen op respectabele afstand - zal dit seizoen niet onderbroken worden. Tegen Caruur Gent, die drie mooie overwinningen na elkaar had laten noteren in de Champions Play-offs en daarvoor beloond werd met een knappe derde plaats, moest het team van coach Vanmedegael niet eens hard op het gaspedaal drukken om vlotjes met 3-0 te winnen.