Thomas Nouws is de drijvende kracht achter Jacob's Concepstore.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Nouws is de drijvende kracht achter Jacob's Concepstore. © Maxime Petit

"Als je hier je kerstcadeautjes niet vindt, dan nergens": Jacob's Conceptstore brengt 25 creatieve ondernemers samen op Roeselaarse Grote Markt

RoeselareEen nieuwe invulling voor het enige winkelpand op de Roeselaarse Grote Markt. Onlangs opende de 23e, maar grootste vestiging tot nu toe van Jacob’s Conceptstore er de deuren. Thomas Nouws (24) brengt er vandaag al 25 creatieve makers samen die met z’n allen de winkel runnen en zo elkaars creaties, van kaartjes over droogbloemen tot kledij en keramiek, aan de man brengen. In totaal biedt het pand ruimte voor zo’n 60 ondernemers.

  1. Helpende handen gezocht voor 25ste zwerfvuilopruimactie
    Roeselare

    Helpende handen gezocht voor 25ste zwerfvui­lopruim­ac­tie

    De lente komt er stilletjes aan, hét moment voor een lenteschoonmaak! Stad Roeselare organiseert op zaterdag 18 maart de 25ste editie van de jaarlijkse zwerfvuilopruimactie en is nog op zoek naar verenigingen, wijkcomités, gezinnen en vriendengroepen die hun steentje willen bijdragen om het openbaar domein proper te maken. Inschrijven kan tot en met 3 maart via https://net.roeselare.be/doe-mee-aan-de-25ste-zwerfvuilopruimactie.