Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Maxime Petit

Alles loopt op wieltjes in Beveren

 1. Maatregelen voor derby KSV Rumbeke-SK Roeselare-Daisel
  Roeselare

  Maatrege­len voor derby KSV Rumbeke-SK Roeselare-Dai­sel

  Op zaterdag 8 oktober nemen KSV Rumbeke en SK Roeselare-Daisel het tegen in elkaar op. Naar aanleiding van die stadsderby werden enkele maatregelen uitgevaardigd. Zo zijn de tickets enkel te verkrijgen in voorverkoop en kan je maximaal vier tickets per persoon aankopen. De supporters van KSV Rumbeke dienen hun tickets aan te kopen in de eigen kantine, de supporters van SK Roeselare-Daisel worden verwezen naar hun jeugdkantine op campus Schiervelde. Op de dag van de match kunnen de supporters van KSV Rumbeke de tribune en staanplaats bereiken via de ingang van het Rumbeekse stadion aan de Wervikhovestraat. Supporters van SK Roeselare-Daisel bereiken hun tribuneplaatsen via de Wervikhovestraat, hun staanplaatsen via de ingang aan de Oekensestraat.
 2. CD&V-burgemeesters behouden vertrouwen in engagement Jambon nadat die Ventilus bovengronds “het meest realistische” scenario noemt
  Izegem / Lichtervelde / Ardooie / Ledegem

  CD&V-burgemees­ters behouden vertrouwen in engagement Jambon nadat die Ventilus boven­gronds “het meest realisti­sche” scenario noemt

  Het debacle tussen CD&V en de andere meerderheidspartijen binnen de Vlaamse regering over de kinderbijslag is nog niet goed en wel verteerd of er dient zich met Ventilus al een andere potentiële splijtzwam aan. In een interview met De Tijd zegt minister-president Jambon nu al dat een bovengrondse optie hem het meest realistisch lijkt. De CD&V-burgemeesters uit onze streek zijn daar alvast niet van de wijs door te brengen.
 3. Politiezone Riho en baasje Stephane nemen na 10 jaar noodgedwongen afscheid van hond Deco: “Lieve loebas die er ook stond wanneer nodig.”
  PREMIUM
  Roeselare/Izegem/Hooglede

  Politiezo­ne Riho en baasje Stephane nemen na 10 jaar noodgedwon­gen afscheid van hond Deco: “Lieve loebas die er ook stond wanneer nodig.”

  Met veel pijn in het hart hebben de politie van de zone Riho (Roeselare-Izegem-Hooglede) en baasje Stephane Martens (47) afscheid moeten nemen van politiehond Deco. De patrouillehond was 10 jaar een trouwe compagnon aan de zijde van de Izegemse inspecteur. “Deco was uitzonderlijk sociaal en kindvriendelijk voor een politiehond. Zijn aaibaarheid maakt het afscheid des te pijnlijker”, aldus Stephane.