Wouter Van Vooren kreeg het label uit handen van Christoph Decaluwé.
Volledig scherm
Wouter Van Vooren kreeg het label uit handen van Christoph Decaluwé. © RV

Alkern VOR beton bekroond als Sportbedrijf

RoeselareAlkern VOR Beton uit Beitem ontving maandag als een van de eerste bedrijven in Vlaanderen het label Sportbedrijf. Het label werd officieel overhandigd aan preventieadviseur Wouter Van Vooren door Christoph Caluwé van Sport Vlaanderen.

 1. 
Jef strikte grote namen als Het Anker en Boon om bier mee te brouwen: “Samen onze rijke Belgische biercultuur promoten”
  Emelgem

  Jef strikte grote namen als Het Anker en Boon om bier mee te brouwen: “Samen onze rijke Belgische biercul­tuur promoten”

  Jef Pirens van brouwerij d’Oude Maalderij is er in geslaagd enkele grote spelers uit de bierwereld samen te laten werken voor zijn nieuwste project ‘Brewmance: Mash of the Classics’. Brouwerijen als Boon, Het Anker en Het Nest ontwikkelden met hem een uniek recept en komen bij hem ook dat bier brouwen. “Ons doel? Klassiekers op artisanale wijze benaderen om daarmee de gemiddelde bierliefhebber te verwennen”
 1. Roeselaarse ballerina Sofie (24) aan de slag bij Staatsballett Hannover: “Na zes seizoenen in Nürnberg tijd voor een nieuwe creatieve uitdaging”
  PREMIUM
  Roeselare

  Roeselaar­se ballerina Sofie (24) aan de slag bij Staatsbal­lett Hannover: “Na zes seizoenen in Nürnberg tijd voor een nieuwe creatieve uitdaging”

  Na zes seizoenen in de Staatsopera van Nürnberg te hebben gedanst, gaat de Roeselaarse ballerina Sofie Vervaecke (24) vanaf 25 augustus aan de slag bij het ballet van de Staatsopera van Hannover onder leiding van de gerenommeerde choreograaf Marco Goecke. “Hij had me al meermaals gevraagd, maar nu pas vond ik de tijd rijp om de overstap te maken. Bovendien moet ik ook voorzichtig beginnen denken aan mijn toekomst na het dansen”, zegt Sofie, die even op vakantie is in haar thuisstad.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 3. Gezocht: kandidaturen voor Eretekens Cultuurverdienste en Cultuurtrofee
  Roeselare

  Gezocht: kandidatu­ren voor Eretekens Cultuurver­dien­ste en Cultuurtro­fee

  Het Roeselaarse stadsbestuur reikt jaarlijks een Cultuurtrofee en Eretekens voor Cultuurverdienste uit. De Cultuurtrofee is bestemd voor een Roeselaarse persoon, vereniging, groep of instelling die een uitzonderlijke culturele prestatie geleverd heeft of die zich verdienstelijk gemaakt heeft op het culturele vlak. Het Ereteken voor Cultuurverdienste wordt uitgereikt aan personen die zich minstens 25 jaar onafgebroken en vrijwillig hebben ingezet voor het culturele leven en dat in een vereniging, gezelschap, orkest, koor of culturele instelling. Dit jaar vindt de feestzitting met uitreiking plaats op zaterdag 15 oktober om 10 uur in De Spil. Kandidaturen, voorzien van de nodige documentatie (foto’s) en argumentatie, moeten ingediend worden via het specifieke webformulier op de www.roeselare.be en dit uiterlijk op donderdag 15 september. Bijhorende reglementen zijn na te lezen via de website van de stad.
 4. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.