Een sfeerbeeldje van een eerdere editie van Agro-Expo.
Volledig scherm
Een sfeerbeeldje van een eerdere editie van Agro-Expo. © Joke Couvreur

Agro-Expo maakt zich op voor nieuwe editie in januari 2022: “Meer dan ooit het evenement waar alle sectoren van land- en tuinbouw zich opnieuw verzamelen”

RoeselareVzw Agro-Vlaanderen is gestart met de voorbereidingen voor haar tweejaarlijkse vakbeurs Agro-Expo Vlaanderen. Die zal van zaterdag 29 januari tot maandag 31 januari 2022 Expo Roeselare inpalmen.

 1. Baby- en kinderspeciaalzaak Castard zoekt via ‘crowdlending’ investeerders voor realisatie tweede vestiging
  Roeselare

  Baby- en kinderspe­ci­aal­zaak Castard zoekt via ‘crowdlen­ding’ investeer­ders voor realisatie tweede vestiging

  Castard wil tegen eind dit jaar een tweede vestiging openen in West-Vlaanderen. Om die te realiseren zoekt de Roeselaarse baby- en kinderspeciaalzaak fondsen via het crowdlendingplatform WinWinner. “Het zijn niet de meest evidente tijden om te investeren, maar net nu dient er zich een opportuniteit aan die we moeten grijpen”, aldus zaakvoerders Kelly Denolf en Wim Degryse.
 2. Gezocht: Roeselarenaars die dienstverlening stad en Arhus onder de loep willen nemen
  Roeselare

  Gezocht: Roeselaren­aars die dienstver­le­ning stad en Arhus onder de loep willen nemen

  Stad Roeselare en ARhus zoeken Roeselarenaars die willen deel uitmaken van het Testpanel voor het Testhuis. Dit project gaat binnenkort van start en loopt tot juni 2023. Bedoeling ervan is om de dienstverlening van zowel de stad als van ARhus te verbeteren. Concreet zullen zowel burgers als medewerkers de dienstverlenende processen kritisch onder de loep nemen, zowel aan het loket, aan de telefoon, digitaal, op de werkvloer,… Dit om uit te zoeken waar en hoe het nog beter kan. Interesse om deel uit te maken van het Testpanel? Inschrijven kan via https://www.roeselare.be/formulier/inschrijvingsformulier-testhuis. De eerste bijeenkomst is voorzien op dinsdag 4 oktober van 19.30 tot 21.30 uur.
 3. Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Minnewaterpark in Brugge tot het kasteel van Rumbeke: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.