Onder het dashboard zaten drugs verstopt. In de gps zaten al verschillende leveringsadressen opgeslagen.
Volledig scherm
Onder het dashboard zaten drugs verstopt. In de gps zaten al verschillende leveringsadressen opgeslagen. © Getty Images

Acht maanden cel en fikse boete voor Waalse drugskoerier na controle in Roeselare

Roeselare/DottenijsEen 42-jarige man uit het Waalse Dottenijs (Moeskroen) is door de Kortrijkse strafrechter veroordeeld tot een effectieve celstraf van 8 maanden en een boete van 8.000 euro voor de invoer van cocaïne en heroïne vanuit Frankrijk.

 1. Daniël (77) doet collectie van 4.000 bierflesjes, 5.000 glazen en 10.000 bierkaartjes van de hand: “In de container? Dat krijg ik niet over mijn hart”
  PREMIUM
  Hooglede

  Daniël (77) doet collectie van 4.000 bierfles­jes, 5.000 glazen en 10.000 bierkaart­jes van de hand: “In de container? Dat krijg ik niet over mijn hart”

  Interesse in een fles Carlsberg die speciaal gebrouwen werd voor de kroning van de Deense koning? Of wat dacht u van een Lichtervelds Piro-biertje van zestig jaar oud? Het zijn slechts enkele van de duizenden unieke bierflesjes die je bij Hoogledenaar Daniël Hoornaert kunt vinden. De gepensioneerde bouwvakker doet z’n volledige collectie van de hand. “Tuurlijk doet dit pijn. Veel pijn zelfs. Maar ik wil dat anderen ervan kunnen genieten als ik er niet meer ben.”
 1. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech

 2. Telenovelle Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut
  Play
  Lisa

  Telenovel­le Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut