Zwembad Sportoase in Roeselare.
Volledig scherm
Zwembad Sportoase in Roeselare. © Joke Couvreur

Abonnementen Sportoase automatisch verlengd na corona

Wie een abonnement heeft voor het zwembadcomplex of de fitness in sportcomplex Sportoase zal dat automatisch verlengd zien. Dat bevestigde sportschepen José Debels na een vraag van Filip Deforche van Vlaams Belang op de gemeenteraad.

  1. Broers Degryse vanaf morgen terug in Park Rodenbach: “Eerst de bistro en de chalet, vanaf 1 maart ook de grote feestzaal”
    PREMIUM
    Roeselare

    Broers Degryse vanaf morgen terug in Park Rodenbach: “Eerst de bistro en de chalet, vanaf 1 maart ook de grote feestzaal”

    Woensdag 1 februari is d-day voor Wim (45) en Yves (50) Degryse. Bijna 20 jaar nadat zij Park Rodenbach verkochten, het horecadomein langs de Langebrugstraat dat ruim 40 jaar door hun familie gerund werd, heropenen zij het Roeselaarse monument. Vanaf woensdagavond kan je terecht in Bistro Park Rodenbach, de chalet staat opnieuw ter beschikking voor feestjes allerhande en ook de B&B heropent de deuren. Vanaf 1 maart wordt ook de grote feestzaal opnieuw verhuurd. “Dit voelt als thuiskomen”, klinkt het unaniem bij Wim en Yves.