De brand in een woning langs de Lichterveldsestraat in Beveren-Roeselare ging gepaard met nogal wat rookontwikkeling.
Volledig scherm
De brand in een woning langs de Lichterveldsestraat in Beveren-Roeselare ging gepaard met nogal wat rookontwikkeling. © Henk Deleu

Aanzienlijke schade in woning waar normaal gezien seizoensarbeiders verblijven

Beveren-RoeselareBrandweerlui van de posten Ardooie en Roeselare rukten donderdag uit naar de Lichterveldsestraat in Beveren. Daar was brand uitgebroken in de garage van een woning bij een tuinbouwbedrijf. Niemand raakte gewond.

 1. Ardooisesteenweg gaat voor ‘Andere Batjez’ met multiculturele proeverij en rockabilly sfeertje

  Ardooise­steen­weg gaat voor ‘Andere Batjez’ met multicultu­re­le proeverij en rockabilly sfeertje

  Sinds de heraanleg waait er een nieuwe wind door de Ardooisesteenweg die ook zorgt voor een totaal nieuwe aanpak van de Batjes. De lokale handelaars slaan de handen ineen en pakken op zaterdag 24 en zondag 25 juni uit met ‘De Andere Batjez’. “We willen een nieuw alternatief ankerpunt en een verbindend event zijn in het rijke Batjesaanbod”, zegt trekker Jean-Marie Claeren die verklapt dat wereldse smaken -inclusief een eerste kennismaking met een nieuwe horecazaak in de straat- en een rockabilly sfeertje de twee rode draden zijn doorheen het programma.
  Roeselare
 2. Izegem telt met grote klok af naar BK Wielrennen: “Hopelijk komen nog meer toeschouwers kijken, dan tijdens Ronde van Vlaanderen”
  PREMIUM

  Izegem telt met grote klok af naar BK Wielrennen: “Hopelijk komen nog meer toeschou­wers kijken, dan tijdens Ronde van Vlaanderen”

  Er scheidt ons nog precies één maand van het BK Wielrennen. Om ons daar attent op te maken prijkt er sinds donderdag een aftelklok op de Grote Markt van Izegem, waar de koers op zondag 25 juni wordt afgetrapt. Het wordt het grootste evenement in de geschiedenis van de stad en dus haalt die samen met organisator Flanders Classics alles uit de kast om er straks een groot volksfeest van te maken. Ze heeft dan ook het één en ander in petto. Ook thuisrenster Justine Ghekiere, die zelf een gooi naar de tricolore trui doet, kijkt er naar uit.
  Ingelmunster, Izegem