Henk Deleu
Volledig scherm
© Henk Deleu

Aantal coronapatiënten in AZ Delta stijgt weer

RoeselareHet aantal coronaptiënten in AZ Delta is de afgelopen week opnieuw gestegen. Met 117 coronapatiënten zitten we opnieuw op het aantal van twee weken geleden. Het aantal patiënten op Intensieve Zorgen is opgelopen tot 25.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Geert Messiaen geeft lezing over negende boek
  Roeselare

  Geert Messiaen geeft lezing over negende boek

  Ereschepen Geert Messiaen geeft op dinsdag 8 februari een voordracht onder de noemer ‘Oud’ in Dienstencentrum Schiervelde. Rode draad doorheen de lezing is Messiaen z’n negende boek, ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’, dat in het najaar van de drukpers rolde. Daarin pleit hij voor een waardige plaats voor ouderen in de maatschappij. De voordracht start om 14 uur en duurt twee uur. Deelnemen kost 3 euro, inschrijven doe je vooraf via 051/26.38.00. Het dienstencentrum Schiervelde vind je aan de Schierveldestraat 55+.