Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Henk Deleu

Aantal coronapatiënten AZ Delta opnieuw gestegen

Roeselare / Menen / TorhoutHet aantal opgenomen coronapatiënten in het AZ Delta is voor het eerst sinds de piek van de tweede golf opnieuw gestegen. Vorige week werden 100 coronapatiënten verzorgd over alle campussen heen, op dit moment zijn dat er 110. Vooral de stijging van 4 besmette patiënten naar 24 in één week tijd op de campus in Menen is erg opmerkelijk.

 1. Lekker lokaal takeaway: pure smaken maken van restaurant Retro ook in coronatijden een aanrader
  PREMIUM
  Izegem

  Lekker lokaal takeaway: pure smaken maken van restaurant Retro ook in coronatij­den een aanrader

  Op 11 september pakten chef Guy Deneweth en Mathieu Matton trots uit met het vernieuwd interieur van hun restaurant Retro, in Izegem. Een dikke maand later moest de zaak dicht, nog eens omwille van corona. En dus schakelde het duo opnieuw over naar takeaway, om toch maar zoveel mogelijk restaurantbeleving bij de mensen thuis te brengen. De smaakpapillen blijven verwend, het kader moet je er bij denken. Een troef minder, dat staat vast. Guy en Mathieu snakken dan ook naar normale tijden. Restaurant Retro vind je ook terug in ons restaurantdossier.
 2. Zaakvoerder slachthuis Verbist vraagt vrijspraak voor dierenmishandeling: “Privacy geschonden met undercoverbeelden”
  Izegem

  Zaakvoer­der slachthuis Verbist vraagt vrijspraak voor dierenmis­han­de­ling: “Privacy geschonden met undercover­beel­den”

  Louis Verbist (76), de uitbater van het gelijknamige runderslachthuis in Izegem, vraagt de vrijspraak voor inbreuken tegen het dierenwelzijn. De schokkende beelden uit 2017 waarop te zien is hoe runderen er onder meer met stokken bewerkt werden, zijn namelijk gemaakt zonder toestemming. “Het filmen van de wanpraktijken is de enige manier om aan te tonen dat er zaken fout lopen binnen de slachthuizen”, reageert dierenrechtenbeweging Animal Rights.
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest